LS 309 XH Hiomanauhat käsihiomakoneille käyttökohteet Puu, Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Klingspor LS 309 XH höylähihna - erityisesti käsikäyttöisiin nauhahiomakoneisiin kehitetty

Klingsporin Hobband LS 309 XH on erikoistuote käytettäväksi käsikäyttöisissä nauhahiomakoneissa. Laajan raekokovalikoiman ansiosta tämä höylähihna soveltuu monenlaisiin hiontatöihin. Sitä voidaan käyttää monille materiaaleille, erityisesti puulle, metallille ja värimetalleille, mutta myös maalille, lakalle ja täyteaineelle. Tämä tekee tästä hihnasta todellisen yleistuotteen. Nauha on suunniteltu käytettäväksi markkinasegmenteillä, kuten puu- ja metalliteollisuudessa sekä kaupassa. HOBnauha toimitetaan hiomanauhoina, ja sitä voidaan käyttää koneissa, kuten käsikäyttöisessä nauhaviilaimessa tai käsikäyttöisessä nauhahiomakoneessa. Tuotetta on saatavana lukuisina raekokoina. Myös koti- ja harrastekäsityöläiset hyötyvät tämän huipputuotteen erinomaisista ominaisuuksista käyttökohteisiinsa

Laadukas höyläyshihna vaativiin tehtäviin

Höyläyshihnaa LS 309 XH voidaan käyttää yleistuotteena karkeahiontaan, välihiontaan ja hienohiontaan. Tämä tarkoittaa, että yhtä hihnaa voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin. Periaatteessa HOB-hiontanauhaa ei siis tarvitse vaihtaa yksittäisten työvaiheiden välillä. Laajan varasto-ohjelman ansiosta ostajat voivat löytää oikean hihnan jokaiseen koneeseen. Tämä koskee myös kiinnittimiä. Klingspor tarjoaa HOBeltsiä useilla erilaisilla hihnan kiinnitysmuodoilla, jotta voidaan tuottaa mahdollisimman suuri yhteensopivuus eri hiomakoneisiin.

Hobelihna LS 309 XH: korkealaatuiset materiaalit ja työstö

Klingspor-merkkisille hobelihnoille on ominaista erinomainen työstö ja korkea kestävyys. Hiekkamateriaalit, tukiaineet ja sidokset on erityisesti sovitettu kulloiseenkin materiaaliin, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Tämä pätee myös Hiomanauhaan LS 309 XH. Nauhssa käytetään korkealaatuista synteettistä alumiinioksidia, jonka sirottelu on tiheä. Nauhan aineenpoisto on erinomainen kaikissa olosuhteissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita