LS 313 JF Hiomanauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs, Alumiini

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Jaloteräs
Alumiini
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Elintarviketeollisuus
Kaiderakentaminen
Raudoitusten valmistaja

Hiomanauha LS 313 JF - korkealaatuinen hiomatuote metallintyöstöön

Klingsporin hiomanauha LS 313 JF on ensiluokkainen tuote lämpötilaherkkien valettujen osien työstöön. Tämän hiomanauhan avulla viileä hionta on mahdollista. Se soveltuu erilaisten materiaalien, kuten

  • ruostumattoman teräksen,
  • alumiinin ja
  • värimetallien työstöön.

Hiomanauha LS 313 JF** on osoittautunut hyväksi elintarviketeollisuuden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen komponenttien, kuten säiliöiden, ruuvikuljettimien ja roottorien valmistuksessa. Nämä hiomahihnat soveltuvat yhtä hyvin kirurgisten instrumenttien, varusteiden kuin kaiderakentamiseen. Teollisuuden ammattikäyttäjät, käsityöläiset ja tee-se-itse-käyttäjät hyötyvät tämän suorituskykyisen hiomanauhan eduista monenlaisissa töissä.

Erinomainen sopeutuminen muotoihin

Klingsporin Hiomanauhaa LS 313 JF suositellaan lukuisiin käyttötarkoituksiin, erityisesti profiilien sekä muotoiltujen työkappaleiden hienohiontaan pehmeillä kontaktipyörillä tai vapaalla nauhalla. Hiomanauhoja on saatavana lyhyinä ja pitkinä nauhoina, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi jalustahiomakoneissa, profiilihiomakoneissa ja putkihiomakoneissa. Muita mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi automaatioprosessien hiomarobotit. Klingspor tarjoaa tätä hiomahihnaa kattavassa valikoimassa karkeuksia. Näin se voidaan sovittaa täsmälleen kulloisiinkin vaatimuksiin.

Hiomanauha LS 313 JF - suorituskykyä parantavalla monisidoksella

Hiomanauhassa LS 313 JF on erikoiskarkaistu alumiinioksidi, joka varmistaa suorituskykyä parantavan monisidoksen avulla erinomaisen materiaalin poiston. Klingspor on suunnitellut tämän hiomanauhan erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen profiloitujen tai muotoiltujen työkappaleiden kuivahiontaan. Tämä hiomanauha osoittautuu erittäin edulliseksi, kun työstetään työkappaleen kaarevia muotoja. Tämän takaa erittäin joustava puuvillainen selkämys. Tämä tuote on sidottu korkealaatuisella kiinteällä synteettisellä hartsilla. Hiomajyväsirottelu on tiheä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.