LS 314 JF Hiomanauhat kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Muovi, Ei-rautametallit, Alumiini

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Muovi
Ei-rautametallit
Alumiini

Klingspor LS 314 JF metallille ja komposiiteille

Klingsporin LS 314 JF -hiomanauhalla voidaan hioa tehokkaasti NF-metalleista ja komposiiteista valmistettuja profiilisia osia. Erityisen kovan ja lämmönkestävän alumiinioksidijyvän (korundi) ansiosta hiomanauha soveltuu

  • alumiinin,
  • värimetallin,
  • sinkkivalun,
  • muovin ja
  • komposiittimateriaalien väli- ja viimeistelyhiontaan.

Lisäksi sillä voidaan ongelmitta työstää kaikkia muita materiaaleja, joilla on taipumus tukkia hiomanauha nopeasti. JF-puuvillapohja on paljon kestävämpi kuin paperipohja, joten LS 314 JF kestää erityisen hyvin mekaanista rasitusta. Samalla se on erittäin joustava ja mukautuu optimaalisesti valettuihin kappaleisiin.

Pidempi käyttöikä stearaattipinnoitteen ansiosta

Hionnassa syntyy lämpöä, joka pehmeiden materiaalien tapauksessa aiheuttaa hiomapölyn tarttumisen nauhaan, jolloin se kiinnittyy hiomarakeisiin. Tämä lyhentää hiomanauhan käyttöikää merkittävästi. Klingspor LS 314 JF -hiomanauhan toiminnallinen stearaattipinnoite estää lämmön aiheuttaman liimautumisen irtoamisen ja takaa siten vähäisen tukkeutumisen erityisesti muovia, ei-rautametallia ja muita tarttuvia materiaaleja hiottaessa. Vaikka stearaatti kuluu pois käytön aikana, se pidentää huomattavasti hioma-aineen käyttöikää.

Monipuolinen hiomanauha, jossa on synteettinen hartsisidos

LS 314 JF nauhaa voidaan käyttää kaikissa tavanomaisissa pysty- tai profiilihiontakoneissa. Hiomajyvän optimaalisen kiinnipysymisen takaa synteettisestä hartsista valmistettu vahvan pintasidos . Synteettisellä hartsilla on luonnonsidonta-aineisiin verrattuna paljon suurempi tartuntalujuus, joka pitää hiomajyvän luotettavasti paikoillaan myös pitkäkestoisen käytön aikana. Tämän ansiosta LS 314 JF täyttää ammattikäyttöön asetetut korkeimmatkin vaatimukset, kuten autoteollisuuden valettujen osien hienohionnassa. Se soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös profiilien ja muotoiltujen kappaleiden työstöön kunnianhimoisissa tee-se-itse-projekteissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.