LS 318 JF ACT Hiomanauhat kangas käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Puu
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Hiontanauha LS 318 JF ACT - puun välihiontaan ja loppuhiontaan profiilihiontakoneilla

JF-puuvillasta valmistetun erittäin joustavan selkämateriaalin ja erikoisjouston ansiosta profiilihiontakoneiden Hiontanauhalla LS 318 JF ACT voidaan hioa täydellisesti puusta valmistettuja, hyvin profiloituja työkappaleita. Klingspor tarjoaa tätä korkealaatuista tuotetta lyhyenä ja pitkänä nauhana lukuisissa eri karkeuksissa. Sitä suositellaan esimerkiksi

  • keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden,
  • tuolien,
  • ikkunoiden ja ovien,
  • lasten huonekalujen ja
  • puutarhakalusteiden väli- ja loppuhiontaan.

Laadukas hiontanauha avoimella sirottelulla

Klassinen hiontanauha avoimella sirottelulla Hiontanauhalle LS 318 JF ACT on ominaista pitkä käyttöikä ja vähäinen tukkeutuminen. Noin 50-70 prosenttiin sen selkämyksestä on siroteltu alumiinioksidijyviä. Tämä helpottaa lastujen, kuitujen ja pölyn poistumista nauhalta ja estää siten pinnan tukkeutumisen. Lisäksi avoin sirottelu tarjoaa sen edun, että hihnaan kohdistuva hiontapaine on suurempi. Tämän seurauksena jyvä tunkeutuu syvemmälle työkappaleeseen kuin tiheästi sirotellulla hiomanauhalla. Tästä syystä avoin sirottelu takaa suuremman aineenpoiston ja tehokkaamman työskentelyn.

Hiomanauha LS 318 JF ACT - erittäin joustavalla puuvillaselällä kaarevien pintojen hiontaan

Klingsporin hiomanauhassa LS 318 JF ACT on erittäin joustava puuvillaselkä, joka on huomattavasti vakaampi ja repeytymiskestävämpi kuin paperiselkä. Tämän ansiosta se kestää ongelmitta suuria rasituksia, kuten profiilihiontaa ja reunojen hiontaa. Selän joustavuuden ansiosta tämä hiomanauha mukautuu optimaalisesti ahtaisiin kulmiin. Klingspor valmistaa Hiontarullan LS 318 JF ACT,siten, että sidonta aineena on synteettinen hartsi. Klingspor tekee näille rullille erityisen flexaus taivutuskäsittelyn , jossa päällystekerros hajotetaan ja määritellään geometrisesti vetämällä se useita kertoja taivutusreunan yli. Tämä käsittely poistaa pintakerroksen haurauden ja jäykkyyden, mikä antaa erinomaisen joustavuuden, jota tarvitaan hiomanauhoissa ja vastaavissa tuotteissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.