PS 20 F Hiomanauhat paperi käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Jaloteräshuoltokeskus
Jaloterästä työstävä teollisuus
Teräsrakentaminen

Hiontanauha PS 20 F - ihanteellinen metallin pintahiontaan

Klingsporin Hiontanauha PS 20 F on varustettu paperisella selällä, ja sitä voidaan käyttää yleisesti, mutta sitä suositellaan erityisesti metallilevyjen ja -kelojen pintahiontaan. Se soveltuu

  • teräksestä,
  • ruostumattomasta teräksestä ja
  • värimetallista

valmistetuille työkappaleille, ja sitä on saatavana lyhyenä nauhana, pitkänä nauhana, leveänä nauhana ja segmentoituna versiona. Klingspor valmistaa tätä hiomanauhaa lukuisissa eri karkeuksissa. Näin laadukasta nauhaa voidaan käyttää metallista valmistettujen työkappaleiden karkeahiontaan, keskihiontaan ja hienohiontaan. Klingsporin hiontanauhaa PS 20 F käytetään pitkillä ja leveillä nauhakoneilla, ja se on osoittautunut hyväksi pääasiassa ruostumattoman teräksen ja teräksenjalostusteollisuuden yrityksissä. Se suoriutuu hyvin myös ruostumattoman teräksen huoltokeskuksissa.

Tiheästi siroteltu alumiinioksidi vakaalla paperista valmistetulla selkämateriaalilla

Hiontanauhan PS 20 F selkä on valmistettu F-luokan raskaasta paperista, jolle on ominaista sen vakaus ja repäisykestävyys. Klingspor jakaa kaikki paperityypit luokkiin, jotka vaihtelevat A:sta kevyeen paperiin ja G:stä raskaaseen paperiin, joka on tarkoitettu poikkeuksellisen suurta rasitusta vaativiin sovelluksiin. Kova ja sitkeä alumiinioksidi, joka valmistetaan Klingsporin hioma-aineissa synteettisesti, takaa erinomaisen materiaalin poiston ja siten pysyvästi tasaisen laadun. Tässä hiomanauhassa on tiheä sirottelu, minkä vuoksi hiontapaine jakautuu suurelle määrälle hiomajyviä. Tiheän hajonnan ansiosta saavutetaan tasainen hiontatulos.

Synteettisestä hartsista valmistettu peittosidos, jolla on korkea tartuntalujuus

Kuten kaikissa muissakin Klingsporin hiomanauhoissa, Hiontanauhassa PS 20 F on kova peittosidos, joka on valmistettu kiinteästä synteettisestä hartsista. Tällä on korkea tartuntalujuus, mikä antaa hiomanauhalle keskimääräistä pidemmän käyttöiän. Tasaisen paksuuden varmistamiseksi Klingspor käyttää lasertekniikkaa hiomanauhojen valmistuksessa testausta varten. Lisäksi tuotteiden painoa tarkastetaan jatkuvasti pistokokein. Hiontanauhalla PS 20 F voidaan saavuttaa täydellinen tulos myös suuremmilla työkappaleilla, kun pintahiotaan metallia. Sarjatuotannossa tämä hiomahihna vakuuttaa myös suurella metallien poistonopeudellaan, joka mahdollistaa nopeamman työskentelyn ja alentaa tuotantokustannuksia.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.