PS 20 F Leveät nauhat paperi käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Teräs
Käyttöalueet
Jaloteräshuoltokeskus
Jaloterästä työstävä teollisuus
Teräsrakentaminen

Yleiskäyttöinen tuote - Klingsporin leveä nauha PS 20 F

Klingsporin leveä nauha PS 20 F on yleiskäyttöinen tuote, joka toimii hyvin hiottaessa

  • ruostumatonta terästä,
  • metallia ja
  • värimetallia. Sitä valmistetaan lukuisissa karkeuksissa, joten se soveltuu yhtä hyvin karkeahiontaan kuin hienohiontaan. Sitä käytetään erityisen usein ruostumattoman teräksen pinnan hionnassa.

Hiomajyvät - tiheästi siroteltuna

Klingsporin PS 20 F -hiomanauhalle metallien työstöön on ominaista korkea metallien aineenpoisto. Sillä voidaan työstää nopeasti ja tehokkaasti suuriakin työstömääriä, mikä vähentää työstöaikaa ja siten kustannuksia. Laadukas hiomajyvä takaa korkean aineenpoiston. Hiomajyvät ovat tiiviisti siroteltu, joten hiomajyvien väliin jää vain pieniä rakoja. Tiheä sirottelu lisää myös hiomatuotteen käyttöikää. Lisäksi se vaikuttaa hiomatulokseen, sillä tiheässä sirottelussa kuhunkin yksittäiseen hiomajyvään kohdistuva voima on pienempi. Tämä tarkoittaa, että jyvät tunkeutuvat vähemmän syvälle metalliin, jolloin pinta on hienompi.

Tausta ja pintakerros - synteettinen hartsi ja kestävä F-paperi

Klingsporin leveässä nauhassa PS 20 F tausta on paperia. Tämä on jaettu luokkiin A-G. A:sta G:hen paperit muuttuvat yhä raskaammiksi ja kestävämmiksi. PS 20 F -hiomanauhan paperi on luokiteltu luokkaan F, joten se kestää suurempia rasituksia. Synteettinen hartsisidos varmistaa, että hiomajyvä on hyvin ankkuroitunut alustaan. Sitä käytetään kaikissa Klingsporin hiomanauhoissa, koska synteettinen hartsi on vahvempi kuin mikään luonnollinen sideaine ja sillä on myös korkeampi tartuntalujuus.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.