PS 21 F Leveät nauhat paperi käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä, Teräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Teräs
Käyttöalueet
Jaloteräshuoltokeskus
Jaloterästä työstävä teollisuus
Laiterakentaminen

Leveä nauha PS 21 F, jossa on paperinen tausta, ruostumattomalle teräkselle, metallille ja teräkselle

Leveä nauha PS 21 F on erikoistuote erittäin koville materiaaleille. Se koostuu paperipohjaisesta alustasta, johon on levitetty synteettiseen hartsiin sidottuja zirkon** hiomajyviä tiheällä sirotuksella. Vakaan alustan ja itsestään teroittuvien hiomajyvien yhdistelmä tekee PS 21 F -hiomanauhasta kestävän hiomatuotteen, jolla on pitkä käyttöikä. Sitä käytetään pääasiassa hiontaan:

  • Teräs ja 
    - Ruostumaton teräs

Zirkon hiomajyvänä - Toimintatapa

Zirkon on erikoishiomajyvä. Hiomajyvät ovat kovia ja erittäin sitkeitä. Jyvät koostuvat kiderakenteista, jotka muodostavat kiilamaisia jyviä. Hionnassa teräväreunaisten kiteiden tylpät osat irtoavat sidoksesta ja jättävät uudet, terävät reunat. Tämä on itseään teroittava vaikutus. Näin hiomatuote säilyttää lähes tasaisen hiomavaikutuksen koko käyttöikänsä ajan.

Leveän nauhan PS 21 F käyttöalueet

Leveä nauha PS 21 F on tarkoitettu sovelluksiin, joissa työkappaleille tehdään purseenpoistoa tai niille tehdään hiottu, kaunis pinta.. Hiomanauhaa on saatavana laajalla karkeusvalikoimalla erittäin karkeasta hienoon.

Hihnan liittäminen liitoskohdassa

leveä nauha PS 21 F on päättymätön nauha. Erilaiset liitostyypit ovat mahdollisia päittäisliitoksessa. Ne mukautetaan kulloisenkin sovelluksen mukaan.

  • Muoto 1: Tässä hiomahihna leikataan tietyssä kulmassa ja liimataan päällekkäin.
  • Muoto 2: Kuten muodossa 1, hiomahihna leikataan kulmassa ja liimataan päällekkäin. Tappiliitoksen jyvän kärjet hiotaan pois. Näin hihna kulkee vielä tasaisemmin.
  • Muoto 3 G: Liitos leikataan siksakilla ja liimataan kangasvahvisteisella foliolla. Näin voidaan työskennellä täysin ilman liitoksia osissa, jotka ovat hyvin herkkiä rikkoutumaan.
  • Muoto 4 G: Viistosti leikattu ja liitoksen alle liimattu kangasvahvistettu kalvo.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.