PS 22 F ACT Leveät nauhat paperi käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Käyttöalueet
Käsiteollisuusyritykset
Puunjalostusteollisuus

Kovapuun täydelliseen hiontaan - Klingsporin leveä hiomanauha PS 22 F ACT

Klingsporin hiomanauhaa PS 22 F ACT käytetään pääasiassa kovapuun hiontaan. Sitä valmistetaan lukuisissa karkeuksissa, joten se soveltuu yhtä hyvin:

  • Kalibrointihiontaan
  • Välihiontaan
  • Loppuhiontaan

Tälle leveälle nauhalle on ominaista vähäinen tukkeutuminen, koska siinä on ACT-viimeistely. PS 22 F ACT - alumiinioksidi vakaalla F-paperialustalla Leveän nauhan PS 22 F ACT alustana käytetään vakaata ja suhteellisen raskasta F-luokan paperia. Klingspor käyttää hiomajyvänä alumiinioksidia. Tämä epäsäännöllisen kiderakenteen omaava lohkomainen jyvä on kova ja sitkeä ja takaa näin ollen vastaavasti hyvän tuloksen kovapuuta: hiottaessa. Se on myös tiheästi siroteltu**, joten hiomarakeiden välit ovat pienet. Kuten kaikkien muidenkin Klingsporin hioma-aineiden kohdalla, päällysteen sidos koostuu synteettisesti valmistetusta hartsista. Sillä on erityisen suuri tartuntalujuus ja se on erittäin stabiili. Synteettisen hartsin ansiosta hiomajyvät ankkuroituvat optimaalisesti sidokseen

ACT-viimeistelyn ansiosta vähäinen tukkeutuminen

Hihnan luja sauma taataan päällekkäisellä sidoksella F1. Jotta sähköisesti varautunut hiomapöly ei tartu kitkan vaikutuksesta työkappaleisiin, leveään nauhaan tai hiomakoneeseen, PS 22 F ACT -hiomanauhassa on antistaattinen käsittely. Sen avulla hioma-aineeseen lisätään sähköä johtavia ainesosia, joiden kautta sähkövaraus voi virrata pois koneen maadoituksen kautta. ACT-käsittely helpottaa kovanpuun ja muiden ei-johtavien materiaalien työstöä ja pidentää samalla hiomatuotteen käyttöikää, koska se vähentää lastujen tarttumista.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.