PS 24 F ACT Hiomanauhat paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Puu
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Jaloteräshuoltokeskus
Jaloterästä työstävä teollisuus
Muoviteollisuus
Puunjalostusteollisuus

Klingspor-hiontanauha PS 24 F ACT, jossa on erittäin terävä piikarbidijyvä koville materiaaleille

Klingsporin Hiontanauha PS 24 F ACT, jossa on paperiselkä, on tuote, joka on suunniteltu kovien tai erittäin kovien materiaalien keski- ja hienohiontaan. Hiomapaperin aggressiivinen hiontakäyttäytyminen johtuu erittäin terävästä piikarbidipinnoitteesta. Yhdessä tiheän jyväsirottelun ja kiinteästä synteettisestä hartsista valmistetun sidoksen kanssa se soveltuu erinomaisesti

  • puupohjaisten levyjen,
  • muovien,
  • komposiittien ja ruostumattoman teräksen työstämiseen.

Hiontanauhalla PS 24 F ACT voidaan vaivattomasti poistaa maali-, lakka-**- ja täyteainejäämät. Tuotetta käytetään siksi puu- ja huonekaluteollisuudessa, messu- ja myymälärakentamisessa, mutta myös ruostumattoman teräksen huoltokeskuksessa loistavan viimeistelyn aikaansaamiseksi.

Edistyksellisen pinnoitustekniikan ansiosta vähentynyt tukkeutuminen

Hiontapaperi PS 24 F ACT osoittaa erityiset etunsa myös keittiörakentamisessa, kylpyhuonekalusteissa ja parkettien käsittelyssä. Kehittynyt pinnoitustekniikka on tässä erityisen huomionarvoinen. Erityinen ja edistyksellinen pinnoitusprosessi takaa vähentyneen tukkeutumisen lakkojen, täyteaineiden ja puumateriaalien kanssa työskenneltäessä. Lisäksi Klingsporin hiomahihna on varustettu antistaattisesti, mikä estää myös hienon pölyn aiheuttaman tukkeutumisen erittäin tehokkaasti.

Vakaa paperinen selkä täydellä synteettisellä hartsisidoksella

F-paperista valmistettu vakaa paperinen selkämateriaali toimii Klingsporin Hiomahihnan PS 24 F ACT piikarbidin kantajana. Se on tiiviisti siroteltu, minkä ansiosta käyttäjät voivat saavuttaa erityisen hienon ja loistavan lopputuloksen hienohionnassa - erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla levyillä tai keloilla, kun tuotetta käytetään leveänauha hiomakoneilla. Jopa kovat ja erittäin sitkeät työkappaleiden pinnat voidaan hioa erittäin puhtaasti. Klingspor toimittaa hiomapaperia pitkänä nauhana, lyhyenä nauhana ja leveänä nauhana samoihin käyttökohteisiin. PS 24 F ACT -hiomanauhaa on saatavana myös lukuisilla eri karkeuksilla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.