PS 24 F ACT Leveät nauhat paperi käyttökohteet Jaloteräs, Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Puu
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Jaloteräshuoltokeskus
Jaloterästä työstävä teollisuus
Muoviteollisuus
Puunjalostusteollisuus

Täydellistä pintaa varten - Klingsporin leveä hiomanauha PS 24 F ACT

Klingsporin hiomanauha PS 24 F ACT on kehitetty erityisesti kovien ja sitkeiden pintojen työstämiseen. Sille on ominaista vähäinen tukkeutuminen ja se soveltuu

  • ruostumattoman teräksen,
  • maalin,
  • lakan,
  • täyteaineen
  • ja muovin hiontaan.

Ruostumatonta terästä hiottaessa tällä leveällä nauhalla saavutetaan loistava ja hieno kiiltävä lopputulos. PS 24 F ACT -nauhaa käytetään usein myös puu- ja huonekaluteollisuudessa. Siellä se toimii erittäin hyvin muun muassa lakattuja pintoja hiottaessa. Näitä tarkoituksia varten hiomanauhaa on saatavana myös erittäin hienoissa karkeuksissa.

Kovaa ja teräväreunaista: piikarbidihionta

Klingspor käyttää leveässä nauhassa PS 24 F ACT hiomajyvänä piikarbidia. Se on erittäin kovaa, teräväreunaista ja rakenteeltaan kiteistä. Hiomajyvä on tiiviisti siroteltu ja mahdollistaa siten suuren aineenpoiston. Tiheä sirottelu pidentää myös hioma-tuotteen käyttöikää. Tämä tarkoittaa, että PS 24 F ACT -hiomanauhaa voidaan käyttää pitkään erityisesti maalattuja pintoja työstettäessä. Hiomanauhassa on myös antistaattinen käsittely. Tämä estää sähköisesti varautuneen pölyn liiallisen tarttumisen työkappaleeseen, koneeseen tai hioma-aineeseen. Hionnassa syntyvä sähkövaraus purkautuu hiomanauhan ja koneen maadoituksen kautta.

Yhtä laadukasta: selkämys ja sidos

PS 24 F ACT -hiomanauhan selkämys on valmistettu suhteellisen raskaasta F-luokan paperista. Se on kestävä ja kestää suurempia rasituksia. Synteettinen hartsi toimii pintakerroksena. Se takaa tukevan sidoksen alustan ja hiomajyvän välille. Myös luonnolliset sideaineet soveltuisivat tähän tarkoitukseen, mutta synteettisellä hartsilla on kuitenkin suurempi tarttuvuus ja lujuus. Näiden laatuominaisuuksien vuoksi kaikkien Klingspor-merkkisten hioma-aineiden pintakerrokset valmistetaan synteettisesti valmistetusta hartsista.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.