PS 27 DW Leveät nauhat paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Alumiini

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä D-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Alumiini
Muovi
Käyttöalueet
Maalaamot

PS 27 DW hiomahihnat, joissa on paperinen selkämys, maaleille, lakoille, UV-lakoille, täyteaineille ja alumiinille

Lakan hionnassa, erityisesti ns. välihionnassa, vallitsevat erityisolosuhteet, erityisesti UV-lakkoja käytettäessä. Toisaalta lakka on erittäin kovaa, mutta myös hyvin ohutta. Koska välihionta on yleensä integroitu pinnoituslinjaan, työkappaleen lämpötila voi olla vielä jopa 80 °C edellisistä työvaiheista. Leveä hihna PS 27 DW on avoin hajanainen ja soveltuu ihanteellisesti näihin ääriolosuhteisiin. Seuraavat ominaisuudet erottavat PS 27 DW:n juuri näihin sovelluksiin:

  • Terävä ja suorituskykyinen piikarbidi hioma-aineena
  • Liimaus selkämykseen vahvalla synteettisellä hartsilla
  • Lämmönkestävä ja repimätön D-paperi selkämyksenä
  • Hiomanauha on antistaattinen ja estää siten ennenaikaisen tukkeutumisen hankauksen myötä -. Avoin jyvä sirottelu auttaa jäähdytyksessä ja vähentää ennenaikaista tukkeutumista
  • Leveän nauhan PS 27 DW:n viimeistelykerroksen ylimääräinen stearaattikerros estää tukkeutumista entisestään
  • Leveä nauha PS 27 DW on erikoistuote korkealaatuisille maalipinnoille, UV-lakan, maalin, lakan ja täyteaineen sekä alumiinin käsittelyyn. Aktiivinen stearaattipinnoite estää tukkeutumisen ja likaantumisen myös alumiinilla.

Leveän hihnan PS 27 DW käyttöalueet

Leveä nauha PS 27 DW on tarkoitettu kiinteisiin koneisiin, jotka ovat osa pinnoituslinjaa. . Sidos on valmistettu kiinteästä synteettisestä hartsista ja hiomajyvän tyyppi on piikarbidi. Karkeutta on valittavissa keskikarkean ja hienon välillä. Repäisykestävästä paperista valmistetun taustalevyn paino on noin 130 grammaa neliömetriä kohti ilman synteettisestä sideainetta ja hiomajyviä. Hiomanauhan kiinteä luonne takaa pitkän käyttöiän ja siten vastaavasti pitkät vaihto välit seuraavaan työkalunvaihtoon.

Leveiden nauhojen liitosten tyypit

Klingspor Leveä hihna PS 27 DW on saatavana seuraavissa muodoissa: F1 (leikattu määritellyssä kulmassa päittäisliitoksen kohdalta, liimatut päät päällekkäin), F2 (kuten F1, mutta päittäisliitoksen kohdalta hiotut raekärjet), F3 G (kangasvahvistettu kalvo taustana, hihna leikattu siksak-kuvioittain) ja F4 G (leikattu päittäisliitoksen kohdalta määritellyssä kulmassa , hiomahihna liimattu kangasvahvistetun kalvon kanssa alle). Muotoa F3 G suositellaan täysin puskurivapaaseen työhön, muotoa F4 G vapaalla hihnalla tehtävään työhön.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.