PS 28 F Hiomanauhat paperi käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä F-paperi
Materiaalit
Puu
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Käsiteollisuusyritykset
Puunjalostusteollisuus

Hiontanauha PS 28 F - yleistuote puun työstöön

Paperiselällä Hiontanauha PS 28 F on yleistuote puun työstöön. Tämän Klingsporin laadukkaan tuotteen lukuisat edut ovat

  • erinomainen hinta-laatusuhde,
  • antistaattinen viimeistely ja
  • tehokas hiontakäyttäytyminen.

Tämä hiomanauha on erityisen suositeltava konekäyttöön.

Hiomanauha PS 28 F - edullinen yleishiomanauha

Klingsporin Hiomanauha PS 28 F on valmistettu F-paperiselästä , joka osoittautuu poikkeuksellisen vahvaksi ja vakaaksi. Hiomamateriaaliina on alumiinioksidi, joka on avoimesti siroteltu Nauhansidos on valmistettu synteettisestä hartsista. Alumiinioksidi jyvälle on ominaista kovuus yhdistettynä sitkeyteen. Avoin hiomajyväsirottelu vähentää tukkeutumista ja varmistaa hiomapölyn poistumisen. Avoimen jyväsirottelun ansiosta tämä hiomanauha soveltuu pääasiassa pitkäkuituisille materiaaleille, kuten puulle. Koska hiomanauha on antistaattinen, hiomapölyn muodostuminen sen käytön aikana vähenee huomattavasti.

Hiomahihna PS 28 F - tehokas yleistuote puuntyöstöön

Hiomahihna PS 28 F on yleistuote** puuntyöstöön. Sitä voidaan käyttää kalibrointihiontaan ja pintojen hienohiontaan, ja se sopii

  • pitkähihnakoneisiin,
  • leveähihnakoneisiin ja
  • reunahiontakoneisiin. Puunjalostusalalla, kuten puusepänliikkeissä ja puusepänteollisuudessa sekä puunjalostusteollisuudessa, kuten huonekaluteollisuudessa, ikkunanrakennuksessa, liimapuulevyjen valmistuksessa ja parkettien valmistuksessa, käyttäjät arvostavat tämän korkealaatuisen tuotteen etuja.

Hiontanauha PS 28 F - optimaalinen hioma-aine puun työstöön

Klingsporin Hiontanauha PS 28 F on yleistuote erilaisten puulajien työstöön. Sitä voidaan käyttää kaikilla puuntyöstön aloilla, ja sitä suositellaan erityisesti havupuiden pintahiontaan. Se soveltuu myös erinomaisesti massiivipuun ja puupohjaisten levyjen, kuten lastulevyn, viilun ja vanerin hiontaan. Antistaattiset ominaisuudet takaavat ensiluokkaisen pinnanlaadun ja tasaisen, tasaisen hiontakuvion.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita