PS 28 F Leveät nauhat paperi käyttökohteet Puu, Nahka

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä F-paperi
Materiaalit
Puu
Nahka
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Käsiteollisuusyritykset
Puunjalostusteollisuus

PS 28 F leveät nauhat, joissa on paperitausta puulle ja nahalle

leveä nauha PS 28 F on hintaoptimaalinen vaihtoehto hiomahihnojen valikoimasta, jotka ovat avoimesti sirotelluilla hiomajyvillä. Se on universaalituote, jota valmistetaan erityisesti

  • puun hiomiseen
  • nahan käsittelyyn
  • muovin käsittelyyn

Hiontanauhan PS 28 F edut

Klingspor PS 28 F -hiomanauhan avoin jyvien sirottelu estää nopean tukkeutumisen pölystä ja lastuista. Tausta on repeytymiskestävää F-paperia, joka takaa kestävyyden ja turvallisen hiomisen. Kiinteä synteettinen hartsisidos varmistaa, että hiomajyvät istuvat tukevasti. Pehmeämpien materiaalien työstö vaatii hiomajyviltä ennen kaikkea sitkeyttä. Kun hiomajyvänä on alumiinioksidi, tämä ominaisuus toteutuu. Alumiinioksidilla, jota ei nykyään enää käytetä luonnontuotteena, vaan sitä valmistetaan synteettisesti, on tasaiset ominaisuudet, ja se takaa siten tasaisen ja homogeenisen hiontakuvion.

PS 28 F -hiomanauhan käyttökohteet

Pitkä lastuisia materiaaleja, erityisesti puuta, työstettäessä käytetään yleensä nauhaa, jossa on avoin hiomajyväsirottelu. Näin syntyvä suurempi väli yksittäisten hiomarakeiden välillä estää materiaalin poistosta ja hiomapölystä johtuvan hiomajyvien tukkeutumisen, koska lastut kerääntyvät jyvien väleihin ja poistuvat helposti. Leveää nauhaa PS 28 F käytetäänkin pääasiassa puusepänverstaiden ja käsityöläisten työpajoissa sekä puunjalostusteollisuudessa. Lisäksi hiomanauhaa PS 28 F käytetään yleistuotteena harrastetaloussektorilla.

Saumavaihtoehdot puskusaumalla

Leveää nauhaa PS 28 F tarjotaan neljällä eri puskusaumalla. Valikoimassa on yksinkertainen kulmikkaasti leikattu puskuliitos, jossa liimatut päät ovat päällekkäin. Erittäin tasaiseen juoksuun, iskuvapaaseen työskentelyyn ja hiontaan vapaalla hihnalla on saatavana myös kangasvahvisteisella kalvolla ja liimatulla puskuliitoksella varustettuja tyyppejä. Liitokset ovat saatavana valinnaisesti kulmaleikkauksella tai siksak-leikkauksella

PS 28 F saatavana eri karkeuksilla

Klingsporin leveänauhaa PS 28 F:ää on saatavana eri karkeuksissa karkeasta keskikarkeaan. Saatavilla ovat kaikki vakiokoneissa käytettävät leveydet. Hihnasta on saatavana myös alan standardipituuksia. Neuvottelujen jälkeen voidaan pyynnöstä valmistaa myös näistä poikkeavia yksilöllisiä mittoja.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.