PS 29 F ACT Hiomanauhat paperi käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä F-paperi
Materiaalit
Puu
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Käsiteollisuusyritykset
Puunjalostusteollisuus

Hiontanauha PS 29 F ACT - optimaalinen hioma-aine pehmeän puun karkeaan, keskihiontaan ja hienohiontaan

Klingsporin Hiontanauhalla PS 29 F ACT voidaan hioa täydellisesti kaikkia puulajeja, mutta erityisesti pehmeää puuta. Nauhaa on saatavana lukuisissa karkeuksissa ja se soveltuu puupintojen karkeaan, keskihiontaan ja hienohiontaan. Tämä laadukas hiomanauha osoittautuu hyväksi esimerkiksi

  • parkettivalmistajilla,
  • liima- ja massiivipuun käsittelyssä,
  • huonekaluvalmistajilla ja
  • käsityöpajoissa.

Sitä suositellaan pintahiontaan pitkähihnaisilla, leveähihnaisilla ja reunahiontakoneilla. Tämän hiomanauhan pienempiä versioita voidaan käyttää pyörivissähiomakoneissa ja muissa käsikäyttöisissä koneissa. Klingspor tarjoaa sitä rullina sekä leveänä, lyhyenä ja kapeana nauhana.

Antistaattinen viimeistely vakiona Klingsporissa

Hiontanauhan Hiontanauhan PS 29 F ACT selkämys on valmistettu lujasta paperista luokassa F. Tämä luokitus perustuu painoon. Se alkaa kevyestä A-luokan taustapaperista ja päättyy raskaaseen G-luokan paperiin. Hiontanauhassa PS 29 F ACT, kuten kaikissa Klingsporin puuntyöstöön tarkoitetuissa hiomanauhoissa, on antistaattinen viimeistely. Kun hiotaan ei-johtavia materiaaleja, kuten puuta tai muovia, tämä mahdollistaa kitkan aikana väistämättä syntyvien sähkövarausten poistumisen hioma-aineen ja koneen kautta. Tämä estää sähköisesti varautuneen hiomapölyn tarttumisen hiomanauhaan, koneeseen tai työkappaleeseen.

Vähäinen tukkeutuminen avoimen jyväsirottelun ja kehittyneen pinnoitetekniikan ansiosta

Hiomanauhassa Hiomanauha PS 29 F ACT Klingspor käyttää hiomajyvänä alumiinioksidia, jolla on kiilamainen ja kiteinen, epäsäännöllinen rakenne. Tämäntyyppinen hiomajyvä osoittautuu kovaksi ja sitkeäksi. Se on avoimesti siroteltu, jolloin hiomajyvien väliin jää lukuisia rakoja. Niiden ansiosta hiomapöly poistuu nopeasti nauhalta, eikä nauha tukkeudu. Klingspor käyttää tämän hiomanauhan valmistuksessa innovatiivista Advanced Coating Technology (ACT) -tekniikkaa. Tämä takaa paremman aineenpoiston erityisesti silloin, kun työstetään hartsipitoisia pehmopuita ja muita materiaaleja, joilla on taipumus tukkia hiomatuotetta. Näin ollen Hiontanauhalle PS 29 F ACT on ominaista hyvä materiaalinpoisto ja pitkä käyttöikä sekä hyvä tukkeutumattomuus**. Tämä korkealaatuinen hioma-aine takaa nopean ja tehokkaan työskentelyn.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita