PS 29 F ACT Leveät nauhat paperi käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä F-paperi
Materiaalit
Puu
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Käsiteollisuusyritykset
Puunjalostusteollisuus

PS 29 F ACT leveät nauhat, joissa on paperiselkä puun ja muovin työstöön

P PS 29 F ACT -nauhaa käytetään kalibrointihiontaan ja hienohiontaan hiontatallojen avulla - tätä varten valitaan hienompi hiomajyvä. Hiomanauha on avoimesti pinnoitettu ja antistaattinen. Yhdessä Klingsporin ACT-teknologian kanssa tämä johtaa erittäin hyvään materiaalin poistoon ja myös erinomaiseen käyttöikään ja erittäin hitaaseen tukkeutumiseen. Tärkeimmät käyttökohteet ovat

  • pehmeän puun hiominen
  • muovin työstö
  • tasoitteen poisto pinnoilta

PS 29 F ACT valmistetaan aina F1-liitoksella. Tämä tarkoittaa, että puskusauma leikataan vinoon ja liimataan päällekkäin. Näin varmistetaan, että nauha kulkee tasaisesti myös päittäisliitoksessa.

Homogeeninen hiontakuvio ja pitkä käyttöikä

Klingsporin leveä nauha PS 29 F ACT vakuuttaa homogeenisella hiontakuviolla pehmeiden puiden ja muovien pintoja työstettäessä. Avoin hiomajyvien levitys takaa puhtaan materiaalin poiston ilman ennenaikaista tukkeutumista, ja F-paperi antaa tarvittavan vakauden. Tämän ansiosta leveänauha PS 29 F ACT -hiomanauhaa voidaan käyttää pitkiä aikoja ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Se kestää myös intensiivistä käyttöä ja tekee vaikutuksen kestävyydellään.

Käsikäyttöiset koneet ja lattialle asennettavat hiomakoneet

Leveä nauha PS 29 F ACT -hiomapaperia käytetään yhtä usein työpajoissa ja rakennustyömailla. Hiontatyöt tehdään yleensä leveänauhakoneilla, mutta muissa mitoissa nauhaa voidaan käyttää myös jalustahiomakoneissa. PS 29 F ACT on saatavana useina eri versioina. Tässä on valittavana teollisia standardimittoja sekä leveyden että pituuden osalta. Saatavilla olevat karkeudet vaihtelevat erittäin karkeasta keskihienoon.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.