PS 729 F Hiomapaperi, KULEX käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi, agglom.
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Metallirakentaminen

Klingspor PS 729 F -hiomanauha - pitkäikäinen hiontanauha tasaisen hyvään pinnanlaatuun

Klingspor PS 729 F** -hiontanauhassa on paperipohja ja se tarjoaa vakuuttavan hinta-laatusuhteen. Se tarjoaa koko joukon etuja:

  • Tasainen pinnanlaatu
  • Erittäin pitkä käyttöikä
  • Laaja käyttöalue, erityisesti litteille työkappaleille
  • Erinomainen hionnan laatu
  • Korkea hiontatehokkuus

Pitkäkestoista hiomanauhaa voidaan käyttää erilaisilla hiomakoneilla

Hiontanauha PS 729 F - erinomaiset hiontatulokset ja tasainen pinnanlaatu

Hiontanauhan PS 729 F selkämys on valmistettu F-paperista, jolle on ominaista erityinen vakaus joka on melko raskas. Hiomateriaali on alumiinioksidi agglomeraattia, jonka sidos on kiinteää synteettistä hartsia. Alumiinioksid on hioma-aine, joka on samanaikaisesti erittäin kova ja sitkeä. Koska se on agglomeraatti, jossa on kiinteässä sidoksessa samankokoisia hiomarakeita, hiomanauhan pitkä käyttöikä on taattu ja työkappaleiden pinnanlaatu pysyy vakiona. Valikoimassa on neljä karkeutta, jotka ovat saatavana leveinä, pitkinä ja lyhyinä nauhoina. Pitkää hiomanauhaa voidaan käyttää väli- ja hienohiontaan. Sille on ominaista erittäin aggressiivinen hiontakäyttäytyminen ja korkea aineenpoisto. Hiontanauha PS 729 F kestää täydellisesti suuria kuormituksia pidemmän aikaa.

Hiontanauha PS 729 F - korkea hyötysuhde erilaisissa sovelluksissa

Pitkäkestoinen hiontanauha PS 729 F on kehitetty kuivahiontaan, ja se on suunniteltu käytettäväksi ruostumattoman teräksen huoltokeskuksissa ja metalliteollisuudessa. Sitä voidaan käyttää

  • leveillä nauhahiomakoneilla tai

  • pintahiomakoneilla. Keskikovalla hiontapaineella pitkä hiomahihna soveltuu erityisesti ohutlevyjen ja kelojen hiontaan. Se soveltuu litteiden metallikappaleiden pintakäsittelyyn ja antaa ensiluokkaisen puhtaan lopputuloksen.

Hiomahihna PS 729 F - erinomaista hiontaa metalliteollisuudessa

Hiomahihna PS 729 F on suunniteltu ruostumattoman teräksen ja teräksen hiontaan. Se takaa suuren materiaalinpoiston ja erinomaisen pinnanlaadun.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.