AN 400 Hiomaverkko, tarrakiinnitys, vedenkestävä käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Geelipinnoite, Kipsi, Kipsikartonki, Komposiittimateriaalit, Puu, Puumateriaali

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Selkä Polyesteri-verkko
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Geelipinnoite
Kipsi
Kipsikartonki
Komposiittimateriaalit
Puu
Puumateriaali
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Kuivarakentaminen
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus
Vene- ja laivarakentaminen

Hiontaverkko AN 400

Hiontasäleikön AN 400 avulla käyttäjä hyötyy tehokkaasta ja koko pinnan kattavasta pölynpoistosta avoimen verkkorakenteen ansiosta. Tämä mahdollistaa lähes pölyttömän hionnan. Etuna ovat myös lukuisat käyttöalueet, joihin kuuluu esimerkiksi sellaisten materiaalien työstäminen kuin

  • maali,
  • lakka,
  • täyteaine,
  • geelipinnoite,
  • kipsi,
  • kipsilevyseinä,
  • komposiittimateriaali,
  • puu ja
  • puupohjainen materiaali. Lisäksi käyttäjä hyötyy erinomaisesta työsuojelusta vähäisen pölynmuodostuksen ansiosta. Tuotetta täydentävät korkea aggressiivisuus, pidempi käyttöikä ja korkea kestävyys. Tämän Hiontaverkon ansiosta ei myöskään ole riippuvuutta olemassa olevasta poistoreikäjärjestelmästä. Ammattikäyttäjät ja vannoutuneet tee-se-itse-käyttäjät arvostavat tätä yhtä lailla.

Hiontaverkot, joilla on parhaat laatuominaisuudet

Korkea laatu on etusijalla kaikissa Klingsporin tuotevalikoiman tuotteissa. Tämä koskee myös verkkoa AN 400 -hiomalaikkaa, jossa on korundia hiomajyvänä. Tämän tyyppisellä jyvällä on erityisen hyvä aineenpoisto ja se kuluu samalla vain hitaasti. Se on yhdistetty korkealaatuiseen synteettiseen hartsiin - näin jyvä ja sidosaine sopivat täydellisesti yhteen. Taustana toimii vakaa polyesteriverkko. Käyttäjä nauttii näin ollen kaikista huippulaadukkaan tuotteen eduista.

Hiontaverkko, jolla on laaja käyttöalue

Hiontaverkko AN 400 on yleiskäyttöinen, ja sitä voidaan käyttää kaikilla kaupallisesti saatavilla olevilla koneilla. Koska Hiontaverkko on tarrakiinnitteinen, työkalun vaihtaminen on erityisen helppoa. Tämä merkitsee todellista työmäärän vähenemistä pidempien operaatioiden aikana - erityisesti silloin, kun vaihto on tarpeen lyhyin väliajoin suuren poistonopeuden ja vastaavan kulumisen vuoksi. Klingspor tarjoaa kattavan valikoiman Hiontaverkkoja eri mitoissa ja karkeuksissa. Näin käyttäjä on täydellisesti varustautunut jokaiseen edessä olevaan tehtävään.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.