FP 73 WK Laikat kalvopohjalla, tarrakiinnitys käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä Kalvo
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Käyttöalueet
Ajoneuvojen kunnossapito
Autoteollisuus
Huonekaluteollisuus
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus
Vene- ja laivarakentaminen

Ihanteellinen lakkojen ja maalien työstämiseen - FP 73 W -tarrahiomalaikka

Klingsporin tarrahiontalaikalla FP 73 W on saatavana korkealaatuinen erikoistuote sellaisten materiaalien työstämiseen kuin

  • lakka,
  • maali ja
  • tasoite. Kyseessä on hiomatuote, jossa on filmipohja**, joka on erityisen repäisykestävä ja jolla on monia käyttökohteita alalla. Ammattilaiset hyötyvät tästä tuotteesta yhtä paljon kuin vaativa yksityiskäyttäjä.

Lakka-, maali- ja täyteaineiden hionta luotettavasti

Työskennellessä sisällä talossa ja ulkona julkisivussa sekä kaapeissa, pöydissä ja monissa muissa kohteissa tämä hiontakiekko tarjoaa erinomaisen hionnan. Etuihin kuuluu erittäin hyvä hiomajyvän kiinnipysyvyys, joka on toimii myös reunahionnassa. Hiomatuotteessa FP 73 W on lisäpinnoite, joka vähentää tehokkaasti tukkeutumista. Tämä pidentää käyttöikää merkittävästi. Tämä on tärkeä peruste kaikille ammattikäyttäjille. Hiontakiekko FP 73 W on suunniteltu käytettäväksi tukilaikan HST 555 kanssa. Kiekko soveltuu sekä pinnan hiontaan että profiloitujen kappaleiden hiontaan.

Repäisykestävää materiaalia vaativiin sovelluksiin

Klingsporin tapaan hiontakiekossa FP 73 W käytetään vain korkealaatuista selkämateriaalia. Tässä tapauksessa kyseessä on erittäin repäisykestävä filmiselkä. Hiomalaikka on tämän selkämateriaalin ansiosta erittäin vakaa, ja tuote onkin suunniteltu toimimaan mahdollisimman hyvintarralaikkana. Lisäksi tuotteella on erittäin hyvä mukautuvuus pinnan muotoihin. Tämä tuote on sidottu synteettiseen hartsiin ja hiomajyvänä käytetään alumiinioksidia. Hiomajyvän sirottelu on puoliavoin. Käyttäjät voivat valita eri rakeisuusluokkien välillä - karkeasta hienoon. Tämä tarkoittaa, että jokaiseen tehtävään, kuten lakan työstämiseen, löytyy oikea tuote. Tämä tarralaikka on saatavana GLS 47 -rei´ityksellä. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää kaikissa kaupallisesti saatavilla olevissa koneissa. Ammattilaiset luottavat hiomalaikkaan FP 73 W.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.