FP 73 WK Liuskat kalvopohjalla, tarrakiinnitys käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä Kalvo
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Käyttöalueet
Ajoneuvojen kunnossapito
Autoteollisuus
Huonekaluteollisuus
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus
Vene- ja laivarakentaminen

Korkein mukautuvuus - hiomaliuska FP 73 WK

HiomaliuskaFP 73 WK on erikoistuote pintakäsittelyyn. Se soveltuu erityisesti

  • maalin,
  • lakan ja
  • tasoitteen käsittelyyn.

Luotettavia tuloksia voidaan saavuttaa tällä hiomalaikalla monenlaisissa olosuhteissa. Materiaalin erinomaisen sopeutumiskyvyn ja erinomaisen hiomarakeiden tarttuvuuden ansiosta myös reunoilta voidaan käsitellä suuria alueita nopeasti ja perusteellisesti. Tästä hyötyvät niin ammattikäyttäjä kuin tee-se-itse -käyttäjä.

FP 73 WK -hiomaliuska - hyödy pidemmästä käyttöiästä

FP 73 WK tekee vaikutuksen huomattavasti vähentyneellä tukkeutumiskäyttäytymisellään. Tämä on tärkeää, jotta hiomatuote voi aina liukua puhtailla, pölyttömillä pinnoilla. Lisäksi näiden hiomaliuskojen erityisetuuksiin kuuluu huomattavasti pidempi käyttöikä. Hiomajyvät on siroteltu puoliavoimesti ja selkämateriaalina käytetään filmiä. Filmi osoittautuu käytännössä erityisen repäisykestäväksi. Lisäksi tausta on tarralla ja se voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti milloin tahansa: Hiomatuote voidaan kiinnittää työkaluun ja irrottaa siitä muutamassa sekunnissa. Näin käyttäjä voi keskittyä enemmän varsinaiseen tehtäväänsä: hiontaan.

Oikean hiomanauhan löytäminen jokaiseen sovellukseen

Klingsporille tyypilliseen tapaan hiomanauhaa FP 73 WK on saatavana useissa eri karkeuksissa, jotta jokaiseen sovellukseen löytyy sopiva hiomaliuska. Hiomaliuskat on suunniteltu käytettäväksi käsikäyttöisissä koneissa ja niitä voidaan käyttää myös käsin hiontaan. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi tavallisen käsihiontalohkon kanssa. Näin monenlaiset hiontatehtävät voidaan suorittaa mutkattomasti. Joustavuus on selvästi etualalla. Siksi ammattilaiset luottavat Klingsporin Hiomaliuskaan FP 73 WK.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.