HK 100 Hiomatuki, tarrakiinnitys

Käsihionnan sensaatio - HK 100 -käsituki Klingsporilta

Käsihionta on edelleen perusteellisin ja tarkin hiontamuoto. On olemassa kohteita, joita ei voi tai pidä käsitellä koneella. Kun tarvitaan käsinhiontaa, suositellaan Klingsporin joustavaa HK 100 -käsilohkoa, johon hiomapaperi voidaan kiinnittää helposti. Sopivalla hioma-aineella varustettu käsilohko soveltuu

  • lakan,
  • täyteaineen,
  • maalin,
  • tasaisten ja kaarevien pintojen sekä
  • muiden pintojen hiontaan.

Yleiskäyttöinen monille pinnoille

Vaihtelevia pintoja voidaan hioa käsilohkolla. Metallista muoviin ja puupintoihin, monenlaisia kohteita voidaan käsitellä. Koska HK 100 on ergonomisesti muotoiltu, työ voidaan suorittaa väsymättä. Täydellinen autokorjaamoon Olitpa sitten harrasteleva mekaanikko tai ammattimainen automekaanikko - käsihiontatuki sopii täydellisesti ajoneuvon ympärillä tehtäviin töihin. Käsihiontaa voidaan käyttää lokasuojien tai konepeltien maalipintojen perusteelliseen valmisteluun ja sen jälkeen korjailuun. HK 100 -käsilohko sopii myös korjauksiin ja korjauksiin täyteaineella. Sen käyttökohteita ovat sekä suorat että kaarevat pinnat.

Suuri joustavuus tarrakiinnityksen ansiosta

Toinen HK 100:n etu on tarrapuoli, johon hiomapaperit voidaan helposti kiinnittää. Kun hiomapaperi kuluu loppuun, se voidaan helposti vaihtaa tarran ansiosta. Tämä takaa käsilohkon joustavan ja pitkäaikaisen käytön. Lisäksi on mahdollista työskennellä laajalla karkeusvalikoimalla. Hienoon hiontaan riittää, että laitat yksinkertaisesti hienomman karkeuden, karkeaan työhön käytä matalampaa karkeutta!

Väsymätöntä työskentelyä ergonomisen muodon ansiosta

Käsilohkon joustava ja ergonominen muoto mukautuu täydellisesti kämmeneen ja mahdollistaa väsymättömän ja hellävaraisen työskentelyn. Sormet ja kämmen rasittuvat vähemmän, joten tulokset ovat tarkempia. Win-win-tilanne kaikkiin hiomatöihin - olipa kyseessä sitten harrastus tai ammattilainen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.