KL 361 JF Hioma-arkit kangas käyttökohteet Teräs, Metalli yleensä, Ei-rautametallit, Puu, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Teräs
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Puu
Jaloteräs
Muovi
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Universal - Klingsporin hioma-arkki KL 361 JF

Klingspor tarjoaa Hioma-arkin KL 361 JF avulla monipuolisen hioma-aineen, joka soveltuu

  • teräksen,
  • värimetallin,
  • ruostumattoman teräksen ja

puun työstöön ja jota käytetään käsinhiontaan. Hiomatuotteen hyvä mukautuvuus takaa optimaalisen lopputuloksen kaikissa hiomatöissä.

Erityisen mukautuva - joustava puuvillainen selkämys

Klingsporin Hioma-arkki KL 361 JF:n selkämys on valmistettu JF-puuvillasta. Se on erittäin joustava ja mukautuu kulloiseenkin työkappaleeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jopa taivutetut putket ja profiilit voidaan työstää täydellisesti tällä yleis hiomatuotteella. Puuvillasta valmistettu kangasselkä on huomattavasti kestävämpi ja kuin paperiselkä. Siksi se kestää suurempia vaatimuksia, ja sitä käytetään esimerkiksi profiilien hiontaan ja materiaalin poistoon. Se on kuitenkin taipuisa verrattuna muihin selkämateriaaleihin , kuten polyesterikankaisiin. JF-puuvillan etuna on myös se, että se voidaan helposti ja siististi repiä haluttuun kokoon

Täydellisesti hiotun pinnan aikaansaamiseksi - tiheään siroteltu alumiinioksidi

Hiomajyvänä Klingspor käyttää kovaa ja sitkeää alumiinioksidia. Kuten kaikki muutkin Klingsporin hiomatuotteissa käytettävät hiomajyvät, se on valmistettu synteettisesti. Näin varmistetaan jatkuvasti hyvä laatu. Hioma-arkkissa KL 361 JF alumiinioksidi sirotetaan tiheästi selkämateriaaliin. Näin ollen se peittää lähes koko pinnan ja mahdollistaa hyvän aineenpoiston. Liimaus tapahtuu synteettisellä hartsilla, jonka tasaista levitystä ohjataan lasertekniikalla. Näin varmistetaan, että pintakerroksen paksuus on kaikissa kohdissa sama. Klingsporin KL 361 JF:llä voidaan siis hioa täydellisesti puuta ja metallia. Tätä hioma-arkkia on saatavana hienona, keskikarkeana ja karkeana.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.