KL 371 X Hioma-arkit kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Repeämisen kestävä
Ominaisuudet
Sidos Liima
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Metallirakentaminen

Tehokas yleistuote - KL 371 X -hioma-arkki

Klingsporin Hioma-arkki KL 371 X:n avulla ostajat saavat aidon universaalituotteen. Tällä hioma-arkilla

  • metallia ja
  • ei-rautametallia

voidaan työstää luotettavasti ja nopeasti milloin tahansa. Tuote on erityisen kiinnostava niille, jotka etsivät edullista hioma-arkkia, joka vakuuttaa myös hyvällä suorituskyvyllä. Tämä tekee tuotteesta mielenkiintoisen ammattikäyttäjien lisäksi myös tee-se-itse-käyttäjille.

Hioma-arkki KL 371 X - edullinen hinta, monipuolinen käyttö

Hioma-arkki KL 371 X on todellinen monitoimi. Metalleja työstettäessä käyttäjät hyötyvät erinomaisesta materiaalinpoistosta. Vaativatkin työt hoituvat nopeasti ja luotettavasti tällä laadukkaalla tuotteella kilpailukykyiseen hintaan. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi autojen korjaus- tai maalaustöissä. Tässä tuotteessa käytetään alumiinioksidia, jonka karkeus vaihtelee karkeasta hienoon. Hioma-arkin vakioleveys mahdollistaa sen käytön myös käsinhiontaan. Ammattilaiset luottavatkin Hioma-arkki KL 371 X:ään.

Repeämäton puuvillapohja takaa parhaan suorituskyvyn

Klingspor käyttää KL 371 X selkämyksessä repeämätöntä puuvillaselkää. Tämä X-puuvilla vaikuttaa osaltaan tuotteen hyvään suorituskykyyn ja antaa tarvittavan kestävyyden. Hioma-arkki, jossa on tiheä jyväsirottelu , luottaa edelleen pohjaliimauksessa liimaan. Tämä tekee tuotteesta yleiskäyttöisen ja kestävän joka tapauksessa. Tämä hioma-arkki soveltuu kuiva- ja märkähiontaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita