KL 371 X IP-pakkaus Hiomakangas käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Liima
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Metallirakentaminen

Hionta-arkki Klingspor KL 371 X joustavaan käyttöön käsinhionnassa

Klingsporin hionta-arkit ovat käytännöllisiä ja monipuolisia. Metallien työstämiseen erikoistuote KL 371 X tarjoaa optimaaliset ominaisuudet, kuten

  • vahvan sidoksen,
  • alumiinioksidi jyvän ,
  • tiheän jyväsirottelun ja
  • repimättömän puuvillaisen selkämyksen.

Hioma-arkit ovat pien-pakattuja ja siksi ihanteellisia askartelu- ja erikoisliikkeissä. Lisäksi pien-pakkaus on käytännöllinen säilytykseen teollisuudessa ja kaupassa. Ripustuslaitteen avulla pakkaukset löytävät siistin paikan ja tuotteet ovat samalla suojassa mahdollisilta vaurioilta.

Hionta-arkit metallintyöstöön

Vaikka metallipintojen työstö tapahtuu suurelta osin koneellisesti, on usein tarpeen jälkihioa tai hioa vaikeapääsyisiä alueita käsin. Käsihiontapaperi on siksi korvaamaton monissa metallintyöstötoiminnoissa, ja sillä on pysyvä paikkansa teollisuudessa, käsityöläisissä ja yksityisissä työpajoissa. Käsinhionta on mahdollista suoraan käsin ja usein käytetään vain hioma-arkkia tai myös hiomatukea. Tätä tarkoitusta varten jokainen hioma-arkki voidaan leikata täsmälleen sopivaksi.

Vankka sidos ja tiuha jyväsirottelu - Klingsporin hioma-arkki

hionta-arkki KL 371 X X X-puuvillainen selkämys takaa korkean repäisykestävyyden. Liima on klassinen sidontamateriaali käsinhiontapaperille. Se kiinnittää jyvän tukevasti ja lujasti. Hiomajyvänä käytetään alumiinioksidia. Alumiinioksidista valmistetulle synteettiselle materiaalille on ominaista sitkeys ja kovuus. Lohkareisena, kiteisenä rakeena korundilla on epäsäännöllinen makrokulutus. Nämä ominaisuudet erottavat synteettiset rakeet olennaisesti klassisista luonnonmateriaaleista kuten schmirgelistä. Käsihiomapaperi tarjoaa pitkän käyttöiän ja siten tasaisen hyvän lopputuloksen.

Hionta-arkit eri karkeuksilla käsillä

Metallintyöstössä on aina oltava käsillä sopivaa käsihiomamateriaalia. Klingspor tarjoaa metalliin tarkoitettuja hioma-arkkeja eri karkeuksilla, joten oikea työstömateriaali on aina käytettävissä karkeasta hionnasta hienoon hiontaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita