KL 385 JF Hioma-arkit kangas käyttökohteet Puu, Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Jaloteräs
Muovi
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Klingsporin hioma-arkit KL 385 JF - Joustava ja mukautuva

Klingsporin Hioma-arkit KL 385 JF ovat ihanteellisia metalli- ja puupintojen käsinhiontaan. Näiden hioma-arkkien etuna on, että ne voidaan taittaa tai leikata haluttuun kokoon. Tämä mahdollistaa niiden sovittamisen hiomatukeen. Ominaisuuksiensa ansiosta nämä eri karkeuksissa olevat hiomamateriaalit soveltuvat erityisesti

  • puusta,
  • metallista,
  • värimetallista valmistettujen pintojen profiilihiontaan.

Puuvilla KL 385 JF -hioma-arkin tukevana kangasalustana

Klingsporin Hioma-arkin KL 385 JF:n perustana on JF-puuvillasta valmistettu kangasselkä. Tälle on ominaista suuri joustavuus ja mukautuvuus. Tämän ansiosta hiomamateriaali sopii erinomaisesti reunojen ja profiilien työstämiseen. Tukevasta taustalevystä huolimatta Hionta-arkit KL 385 JF voidaan helposti leikata mittoihinsa tai repäistä siististi muotoonsa, jos sakset eivät ole käsillä.

Hionta-arkit, joissa on kova jyvä ja tiheä jyvien sirottelu

Klingspor käyttää Hionta-arkkien KL 385 JF hiomajyvänä alumiinioksidia. Synteettiselle materiaalille on ominaista lohkomainen muoto ja suuri kovuus. Koska alumiinioksidi kestää myös hyvin korkeaa lämpöä, jyvä ei kärsi pidemmissä ja intensiivisemmissä hiontatöissä. Käsin hiottaessa kova materiaali tuottaa hyviä tuloksia ilman suurta hiontapainetta ja helpottaa siten hiomistyötä. Hiomajyvät sirotellaan Hioma-arkille KL 385 JF tiheästi niin, että selkä peittyy jyvistä lähes kokonaan. Tällainen sirottelu on edullista metallipintojen työstämisessä, sillä se takaa korkean materiaalinpoistonopeuden ja tekee samalla vaikutuksen pitkällä käyttöiällä.

Luotettava synteettinen hartsisidos takaa pitkän käyttöiän

Alumiinioksidi on sidottu Klingsporin hionta-arkkiin synteettisellä hartsilla ja tarjoaa siten suuren lujuuden. Tämä sidoksen ominaisuus edistää hyviä työtuloksia. Synteettinen hartsi peittosidoksena hiomajyvien päällä takaa kaksinkertaisen turvallisuuden ja kestävyyden, koska se antaa hiomajyville tuen sivuttaisia voimia vastaan. Hionnan aikana sidos kuluu pois hiomarakeiden pinnoilta, jolloin kuluminen tapahtuu optimaalisesti.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita