PL 31 B IP-pakkaus Viimeistelypaperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Liima
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus

PL 31 B Hiontaliuska Pienpakattu optimaalisiin tuloksiin

Pl 31 B Hiontaliuska toimitetaan Pienpakattuna ja se on optimaalinen viimeistelypaperi monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Käyttöalueita ovat mm.

  • maali,
  • lakka,
  • tasoite,
  • puu ja
  • metalli.

Monia käyttöalueita ammattilaisille ja harrastajille

Tämän optimaalisen hinta-laatusuhteensa ansiosta hiomaliuska soveltuu sekä ammattimaisille käsityöläisille että harrastelijoille. PL 31 B vakuuttaa lujalla liimasidoksellaan, synteettisellä alumiinioksidilla ja puoliavoimella jyvien sirottelulla. Hionta on helppoa elastisella B-paperiliuskalla, joten pienetkin kulmat ja hienot yksityiskohdat voidaan työstää ongelmitta. Olipa kyse sitten seinän maalin korjaamisesta tai puisen portaiden kaiteen viimeistelystä - Klingsporin viimeistelypaperilla saat minkä tahansa projektin valmiiksi laadukkaasti.

Monipuolisuutta myös hienoihin yksityiskohtiin

Metallin tai puun työstämisen jälkeen on aina kohtia, jotka on työstettävä uudelleen käsin. Kätevä hiomaliuska sopii täydellisesti käsikäyttöisiin koneisiin ja tarjoaa optimoidun kulutuskäyttäytymisen viimeistelyhionnassa. PL 31 B soveltuu täydelliseksi viimeistelypaperiksi viimeisiin yksityiskohtiin

Klingspor-laatu kannattaa

Klingsporin hiomamateriaalien erityispiirre on erityisesti kehitetty synteettinen alumiinioksidi. Vuosien tutkimus- ja kehitystyö takaa, että Klingspor asettaa jokaisella innovaatiollaan uusia parhaita arvoja käyttöiän ja hionnan laadun suhteen. Sama pätee myös PL 31 B hiomaliuskaan. Koska tuote toimitetaan Pienpakattuna, se on kattavasti suojattu lialta tai vaurioilta. Tämä tarkoittaa, että korkea laatu on aina taattu. Olitpa sitten maalari, kirvesmies tai metallityöläinen - tällä hiomapaperilla kaikki työt onnistuvat.