PL 31 B IP-pakkaus Viimeistelypaperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Liima
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus

PL 31 B - Hionta-arkki lakalle

Tuote PL 31 B on viimeistelypaperi ammattimaiseen pintakäsittelyyn, jolla saavutetaan parhaat tulokset. Hionta-arkki on suunniteltu erityisesti sellaisille materiaaleille kuin

  • lakka,
  • maali,
  • puu,
  • täyteaine ja
  • metalli.

Hionta-arkissa yhdistyvät monet tärkeät ominaisuudet. Käyttäjä hyötyy esimerkiksi optimoidusta kulumiskäyttäytymisestä, kun sitä käytetään käsihiontaan. Tuote tuottaa aina erityisen hienon hiontakuvion. Ammattikäyttäjä arvostaa tätä yhtä paljon kuin kunnianhimoinen tee-se-itse-käyttäjä. Lisäksi hioma-arkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Klingspor myy tuotetta PL 31 B pien-pakattuna.

Sopivat hioma-arkit jokaiseen sovellukseen

PL 31 B -hioma-arkkeja on saatavana useissa eri karkeuksissa ja mitoissa. Karkeudet vaihtelevat karkeasta hienoon, jolloin käyttäjä voi tarkasti säädellä aineenpoistonopeutta. Mahdollisia käyttökohteita ovat mm. pinnan hionta ja sellaisten komponenttien hionta, joissa on voimakas profilointi. Näin käsityöläinen on varustautunut jokaiseen tehtävään ja saa työnsä valmiiksi nopeasti ja tehokkaasti.

Hioma-arkki, jolla on ylivoimaiset ominaisuudet

Klingspor luottaa PL 31 B:n kaltaisten hiomatuotteiden korkealaatuisessa valmistuksessa vain parhaisiin materiaaleihin. Tähän kuuluu myös alumiinioksidi hiomajyvänä, jolla saavutetaan erinomaisia tuloksia sitkeydellä ja hyvällä materiaalinpoistolla. Kyseessä on hiomatuote, jossa on puoliavoin jyväsirottelu, mikä takaa tehokkaan materiaalin poiston. Selkämateriaalina toimii joustava B-paperi.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.