PS 11 A Hioma-arkit paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä A-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Lasi
Kivi
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Ajoneuvojen kunnossapito
Maalaamot

Ihanteellinen autonkorjaukseen - hionta-arkki PS 11 A

Klingspor tarjoaa autonkorjaukseen tuotteen PS 11 A, joka on hionta-arkki korkeimmassa luokassa. Se soveltuu erinomaisesti koville ja sitkeille pinnoille. Käytännössä hiomamateriaalia voidaan käyttää:

  • Maalille,
  • Lakalle,
  • Täyteaineelle ja
  • Muoville.

Hyvä mukautuvuus, korkea stabiilius ja erinomainen vedenkestävyys ovat tunnusomaisia Hionta-arkille PS 11 A. Sitä voidaan käyttää ammattikäytössä, ja myös yksityiset käyttäjät hyötyvät tästä erinomaisesta tuotteesta.

Laadukas hionta-arkki, jossa on suuri joustavuus

Hionta-arkki PS 11 A käytetään pääasiassa autojen korjauksen ja maalauksen alalla, ja se tarjoaa käyttäjälle erinomaiset hiontatulokset. Laadukas hiontamateriaali osoittautuu erittäin joustavaksi ja vedenkestäväksi. Siksi sitä voidaan käyttää myös vaativiin töihin pitkän ajan kuluessa. Jos valitset tämän arkin, saat tehokkaan tuotteen, joka on valmistettu piikarbidista, jonka rakenne on kova ja teräväreunainen. Hionta-arkkia PS 11 A voidaan käyttää yleispätevästi käsinhiontaan.

Hionta-arkki PS 11 A - erikoistuote, jossa on tiheä jyväsirottelu

Hiontamateriaali PS 11 A vakuuttaa tiheällä sirottelulla paperiselälle (A-paperi), jyvien sidos on tehty synteettisellä hartsilla. Hionta-arkki soveltuu sekä märkähiontaan että kuivahiontaan. Käyttäjä voi vapaasti valita karkean ja hienon karkeuden välillä. Jokainen voi löytää sopivan karkeuden käyttökohteeseensa. Etuihin kuuluu laaja käyttöalue pintahionnasta voimakkaasti profiloitujen osien hiontaan, esimerkiksi ajoneuvojen korien hiontaan. Näillä ominaisuuksilla hioma-ainetta voidaan käyttää myös vaativiin korjaustöihin ajoneuvojen pinnoilla tai muilla maalatuilla pinnoilla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita