PS 11 C Hioma-arkit paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Lasi
Kivi
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Ajoneuvojen kunnossapito
Maalaamot

Klingsporin hiomapaperiarkki PS 11 C lakalle, maalille, tasoitteelle ja muoville

Olipa kyseessä auton lokasuoja, konepelti, etuovi tai vaikkapa puutarhan portti kodin rakennustyömaalla - Klingsporin Hiomapaperi PS 11 C sopii erinomaisesti erilaisiin hiontatöihin ennen ja jälkeen täyttö-, maalaus- tai lakkaustöiden. Paperitaustalla (C-paperi) varustettu arkki vakuuttaa monipuolisella käytettävyydellään. Näitä ovat mm.

  • maali,
  • lakka,
  • tasoite ja
  • muovi.

Hiomapaperi autonkorjaukseen

Hiomapaperi PS 11 C on tarkoitettu erityisesti autonkorjaukseen. Hiontapaperia voidaan käyttää maalin** korjaamiseen sekä tasoitteen pois hiontaan. Myös auton muoviosat voi hioa ongelmitta hienorakeisuuden ansiosta.

Hyvä mukautuminen pintoihin ja korkea vakaus

Hiomapaperi on valmistettu piikarbidista ja takaa siten aggressiivisen hiontatehon. Lisäksi PS 11 C:lle on ominaista erittäin hyvä mukautuvuus pinnan muotoihin. Kuiva- tai märkähionnasta riippumatta Klingsporin paperitaustalla (C-paperi)** varustettu hiomapaperi vakuuttaa käsityöläiset, maalarit ja harrastajat kaikkialla maailmassa.

PS 11 C optimaaliseen käsinhiontaan

Elastisen paperitaustan (C-paperi) ansiosta hiomapaperi on ihanteellinen käsinhiontaan. Se sopii myös erinomaisesti hienojen yksityiskohtien tai pienten korjausten tekemiseen maalipinnoilla.

Monipuolisuutta monenlaisiin sovelluksiin

Klingsporin PS 11 C -hiomapaperi tarjoaa maksimaalisen hionnan monenlaisiin sovelluksiin. Piikarbidi takaa korkean suorituskyvyn. Olipa kyse sitten lakasta, muovista tai täyteaineesta - Klingsporin hiomapaperi PS 11 C on ratkaisu hionta- ja maalaustöihin.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.