PS 11 C Hiomapyöröt, paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Metalli yleensä
Lasi
Kivi
Muovi
Käyttöalueet
Ajoneuvojen kunnossapito
Maalaamot

Työkalu maalin työstämiseen - Klingsporin hiontakiekko PS 11 C

Klingspor on kehittänyt hiontakiekon PS 11 C erityisesti maalin työstämiseen, kuten autojen korjauksessa. Se soveltuu optimaalisesti seuraaviin työstöihin:

  • Maali,
  • Lakka,
  • Täyteaine,
  • Metalli.

Tämä Hiontakiekko on tarkoitettu konekäyttöön ja sitä on saatavana eri kokoisina ja eri karkeuksilla.

Optimaaliset ominaisuudet autonkorjauksessa käytettäväksi

Hiontakiekko PS 11 C, jossa on paperi-tausta (C-paperi), on päällystetty tiiviisti piikarbidista valmistetuilla jyvillä. Toisaalta C-paperi on riittävän vahvaa, jotta se takaa riittävän vakauden. Toisaalta se on riittävän ohut, jotta kiekko mukautuu hyvin työstettävään pintaan hionnan aikana. Tämä hiontakiekko soveltuu sekä märkä- että kuivahiontaan

Kovien ja sitkeiden materiaalipintojen asiantuntija

Hiontakiekon PS 11 C hiomajyvät koostuvat piikarbidista. Tämä kiteinen materiaali on erittäin kovaa, mutta ei yhtä sitkeää kuin muut raetyypit, esimerkiksi alumiinioksidi. Piikarbidijyvä on hyvin teräväreunainen ja hauras. Siksi se murtuu nopeasti. Koska piikarbidista valmistettu hiomajyvä on synteettistä, sen laatu pysyy aina samana. Hiomajyvä on sidottu synteettisellä hartsilla paperialustaan (C-paperi). Tiheä sirottelu varmistaa, että lähes koko hiomalaikan pinta on jyvien peitossa. Tämän seurauksena paine jakautuu hiomisen aikana lukuisille rakeiden kärjille. Alhaisemman paineen vuoksi kukin yksittäinen kärki ei tunkeudu yhtä syvälle materiaaliin kuin avoimemmalla sirotuksella. Siksi tämä hiontakiekko soveltuu hienompaan työskentelyyn esim. lakalla. Samalla lukuisat raekärjet voivat poistaa paljon materiaalia. Yksittäiseen kärkeen kohdistuvan pienemmän paineen ansiosta se ei myöskään kulu yhtä nopeasti. Tämä johtaa hiomalaikan pidempään käyttöikään.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.