PS 19 EK Hioma-arkit, tarra käyttökohteet Puu, Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi, Lasi, Kivi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Lasi
Kivi
Käyttöalueet
Maalaamot
Muoviteollisuus
Puunjalostusteollisuus

Erityisesti koville materiaaleille - Klingsporin hiomatuote PS 19 EK

Kingspor tarjoaa Hiomatuote PS 19 EK vankan ja tehokkaan tuotteen, jolla voidaan optimaalisesti työstää myös kovia ja vastaavasti vaikeasti työstettäviä materiaaleja. Tämä hioma-aine on myös monipuolinen, sillä se soveltuu

  • lakan,
  • maalin,
  • täyteaineen,
  • puun,
  • muovin,
  • lasin ja
  • kiven hiontaan.

Sitä voidaan käyttää karkeahiontaan, välihiontaan ja hienohiontaan, sillä sitä on saatavana useissa eri karkeuksissa.

Hiontanauha PS 19 EK - teräväreunaista piikarbidia tukevalla paperitaustalla

Hiontanauha PS 19 EK on Tarrakiinnitteinen, joten sitä käytetään pääasiassa käsikäyttöisissä hiomakoneissa ja tarralla varustetuissa hiomalohkoissa. Sen selkämys on tukevaa paperia, joka on luokiteltu luokkaan E sen painoluokan vuoksi. Tämä luokka on keskipainoinen, sillä paperityynyt jaetaan luokkiin A-G. Hiomajyvä, joka on valmistettu piikarbidista, takaa täydellisen hiontatuloksen. Se valmistetaan synteettisessä prosessissa, joten sillä on aina samat laatuominaisuudet. Piikarbidi on erittäin kovaa ja teräväreunaista. Tämä tarkoittaa, että sillä voidaan työstää myös erittäin kovia pintoja, kuten lasia tai kiveä. Se tuottaa yhtä hyviä tuloksia myös kovaa puuta hiottaessa.

Hiomajyvä - tiheästi siroteltu ja sidottu synteettisellä hartsilla

Hiomajyvän tiheä sirottelu takaa myös optimaalisen hiontakuvion, koska lähes koko Hiomatuotteen PS 19 EK paperitausta on hiomajyvien peitossa. Tämä suuri määrä hiomajyviä mahdollistaa suuren aineenpoistonopeuden ja lisää samalla hiomatuotteen käyttöikää. Sama pätee myös pintasidokseen, johon Klingspor käyttää aina synteettistä hartsia. Sillä on suuri tarttumislujuus, ja siksi se varmistaa, että hiomajyvä kiinnittyy hyvin aiemmin pohjalle levitettyyn perusliimaan. Lisäksi se suojaa piikarbidia sivulta tulevia voimia vastaan. Klingsporin Hiontanauhalla PS 19 EK voidaan näin ollen työstää tehokkaasti myös vaikeasti työstettäviä materiaaleja.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.