PS 19 EK Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Puu, Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi, Lasi, Kivi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Lasi
Kivi
Käyttöalueet
Maalaamot
Muoviteollisuus
Puunjalostusteollisuus

PS 19 EK - Hiontakiekko puulle

Hiontakiekolla PS 19 EK ostajat saavat sopivan hiomalaikan lukuisten materiaalien, kuten

  • puun,
  • maalin,
  • lakan,
  • muovin, kiven ja
  • lasin työstämiseen.

Hiontakiekko tarjoaa erinomaiset ominaisuudet vastaavien pintojen hiontaan, ja se on varustettu korkealaatuisesta piikarbidista** tätä tarkoitusta varten. Tämän tuotteen selkämateriaalina on E-paperi, jolla on repäisynkestävät ominaisuudet ja korkea kestävyys. Klingspor käyttää synteettistä hartsia laikan sidosaineena. Hiontateho ja kestävyys ovat tämän tuotteen kohdallaan ja vakuuttavat vaativimmankin käyttäjän.

Hiomalaikka sarjatuotantoon

Klingspor luottaa PS 19 EK:n kaltaisten hiomatuotteiden parhaaseen mahdolliseen laatuun ja takaa tasaisen tuotantoprosessin. Tämä tarkoittaa, että hiomalaikat ovat aina ominaisuuksiltaan samanlaisia ja niitä käytetään sekä sarjatuotannossa että yksittäisten osien valmistuksessa. Käytetyn hiomalaikan etuja ovat kovuus ja terävyys. Saavutettava materiaalinpoisto on erinomainen, jopa vaikeasti työstettäviä materiaaleja voidaan työstää nopeasti.

Oikea hiomalaikka jokaiseen sovellukseen

Jotta käyttäjä olisi varustautunut jokaiseen haasteeseen, Klingspor tarjoaa PS 19 EK -hiomalaikkaa lukuisissa karkeuksissa. Saatavilla on kaikki vaihtoehdot erittäin karkeista erityisen hienoihin karkeuksiin. Voimakas materiaalinpoisto on siten yhtä mahdollista kuin pintojen hienohionta. hiomalaikkoja voidaan käyttää kaikissa kaupallisesti saatavilla olevissa koneissa, ja tarra-levyt voidaan myös vaihtaa nopeasti. Klingspor-yritykselle asiakasystävällisyys on ensiarvoisen tärkeää - tämä ilmenee myös asiakkaiden yksilöllisten toiveiden huomioon ottamisena. Monet tuotteet voidaan mukauttaa kulloiseenkin tehtävään reikien muotojen ja mittojen osalta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.