PS 21 FK IP-pakkaus Hiomapaperi, tarra käyttökohteet Teräs, Jaloteräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Laite- ja säiliörakentaminen

Optimaalinen ruostumattoman teräksen karkea- ja viimeistelyhiontaan - Klingsporin PS 21 FK -tarrahiomalaikka

Klingsporin tarrahiomalaikka PS 21 FK on sovitettu optimaalisesti ruostumattoman teräksen karkea- ja viimeistelyhiontaan. Tämä hiomalaikka soveltuu kuitenkin hyvin myös teräksen ja metallin työstöön. Sen merkittävimmät ominaisuudet ovat

  • aggressiivinen hiontakäyttäytyminen ja
  • pitkä käyttöikä.

Klingspor valmistaa hiomalaikkaa PS 21 FK lukuisilla eri karkeuksilla. Sitä on saatavana myös eri halkaisijoina.

PS 21 FK - kovaa, erittäin sitkeää ja itsestään teroittuvaa zirkon-jyvää paperiselällä

Klingsporin hiomalaikka PS 21 FK on tarraselkäinen, joten se voidaan helposti kiinnittää tarra-alustalla varustettuun hiomakoneeseen. Sen selkä on valmistettu raskaasta F-luokan paperista, johon hiomajyvä on kiinnitetty. Jyvä on Zirkonia, joka, kuten kaikki muutkin Klingsporin käyttämät hiomajyvät, on valmistettu synteettisesti. Tämä tarkoittaa, että se on aina hyvälaatuista ja ominaisuuksiltaan tasalaatuista. Zirkon on kovaa, erittäin sitkeää ja sillä on yhtenäinen, kiteinen rakenne. Tämä aggressiivinen hiomajyvä on myös itsestään teroittuva. Tämä takaa hiomalaikan pitkän käyttöiän.

Tiheästi siroteltu hiomajyvä - ihanteellinen teräksen ja metallin työstöön

Klingsporin hiomalaikassa PS 21 FK zirkon jyvät on levitetty paperiselälle siten, että se on lähes kokonaan hiomajyvien peitossa. Useat ltoisiaan lähellä olevat hiomajyvät mahdollistavat suuren materiaalin poistonopeuden. Lisäksi tiheä pinnoite pidentää hioma-aineen käyttöikää. Tiheää pinnoitusta käytetään pääasiassa teräksen ja metallin työstöön tarkoitettuihin hiomatuotteisiin. Klingsporilla hiomajyvä on aina kiinnitetty selkämateriaaliin perussidontaineella. Sen jälkeen vielä parempi kiinnitys saadaan aikaan pintasidoksella, jota kutsutaan myös jälkipinnoitteeksi. Kaikissa Klingsporin hiomatuotteissa jälkipinnoite on synteettistä hartsia, jolle on ominaista suuri lujuus ja tarttuvuus. Pintasidos myös tukee hiomajyvää hiomaprosessin aikana sivulta vaikuttavia voimia vastaan. Pintasidoksen laatu ja paksuus, joka Klingsporilla sovitetaan aina kulloiseenkin tuotteeseen, vaikuttaa siten myös merkittävästi käyttöikään.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.