PS 22 F ACT Hioma-arkit paperi käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Teräs
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Puunjalostusteollisuus

Täydellinen kovalle puulle - Klingsporin hiontanauha PS 22 F ACT

Klingspor on kehittänyt Hiontanauhan PS 22 F ACT erityisesti kovapuun työstöön. Monien muiden positiivisten ominaisuuksien lisäksi tälle hiomanauhalle on ominaista ennen kaikkea

  • hyvä reunavakaus ja
  • vähäinen tukkeutuvuus.

Hiontanauhaa PS 22 F ACT on saatavana useissa karkeuksissa.

Alumiinioksidista valmistettu hiomajyvä - kova, sitkeä ja tiheästi siroteltu

Klingsporin Hiontanauhassa PS 22 F ACT on paperinen selkä, joka on valmistettu vahvasta F-luokan paperista. Tällainen selkämys soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi pintahiontaan, jossa lujuudella on suuri merkitys. Alumiinioksidista valmistettu hiomajyvä sirotellaan selälle tiheästi. Jyvä on kova ja sitkeä, joten hyvä aineenpoisto ja pitkä käyttöikä ovat taattuja. Hiomatuotteella PS 22 F ACT hiomajyvät ovat tiheästi siroteltu. Tämä tarkoittaa sitä, että välejä hiomajyvien väliin ei juuri jää, minkä vuoksi tämä takaa myös korkean materiaalinpoistonopeuden ja pitkän käyttöiän.

Vähäinen tukkeutuminen antistaattisen viimeistelyn ansiosta

Jotta hiomanauha ei tukkeudu tiheästä jyväsirottelusta huolimatta kovaa puuta hiottaessa, PS 22 F ACT -hiomanauhassa on antistaattinen viimeistely. Siihen on lisätty sähköä johtavia ainesosia, jotka varmistavat, että kitkan vuoksi syntyvät sähkövaraukset purkautuvat pois. Tämä vähentää pölyn muodostumista työkappaleeseen, hioma-aineeseen ja koneeseen. Antistaattinen viimeistely mahdollistaa näin ollen jatkuvan hionnan ilman ennenaikaisia työkalunvaihtoja. Kaikkien Klingspor-merkkisten hioma-aineiden pintasidos on valmistettu synteettisestä hartsista. Synteettisesti valmistettu hartsi takaa, että hiomanauhoilla ja liuskoilla on aina samat ominaisuudet. Synteettisellä hartsilla on myös se etu, että se on muihin sidosaineisiin verrattuna erityisen luja ja sillä on suuri tartuntalujuus. Synteettinen hartsi luo lujan sidoksen alustan ja hiomarakeen välille.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.