PS 22 K Hioma-arkit, tarra käyttökohteet Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Teräs
Käyttöalueet
Maalaamot
Muoviteollisuus
Puunjalostusteollisuus

Tarrakiinnitteisille käsihiontatuille - Klingsporin hiontaliuskat PS 22 K

Klingpor kehitti Hiontaliuskat PS 22 K erityisesti tarrakiinnitteisille hiontatuille ja koneille. Liuskat ovat tarraselkäisiä, joten ne voidaan kiinnittää hiomatukeen tai koneeseen yhdellä kädenliikkeellä. Nämä hiontaliuskat soveltuvat

  • puun ja
  • metallin työstöön.

Niitä on saatavana eripituisina ja -levyisinä, hienona, keskikarkeana ja karkeana versiona sekä eri reikäkuvioilla ja ilman. Klingspor tarjoaa rei'illä varustettuja versioita reikäkuvioilla GL15 ja GL18.

PS 22 K - Alumiinioksidi paperialustalla (E-paperi)

Hiontaliuskoissa PS 22 K alustana on E-luokan paperi. Paperit on jaettu luokkiin A-G niiden grammamäärän perusteella. PS 22 K n selkä on siis keskipainoinen. Klingspor käyttää hiomajyvänä alumiinioksidia, joka takaa hyvän materiaalin poiston suuren kovuutensa ja sitkeytensä ansiosta. Se valmistetaan synteettisesti, joten sillä on aina samat ominaisuudet. Tämä pätee myös kaikkiin muihin Klingsporin hioma-aineissa käytettäviin hiomajyviin. Hiomaliuskassa PS 22 K hiomajyvät on siroteltu pinnalle avoimesti . Tämä jättää riittävästi välejä, jotta hiomapöly pääsee poistumaan hiomatuotteen pinnalta.

Kiinnityspuoli - tarra ja synteettistä hartsia oleva pintakerros

Se, että Klingsporin Hiontaliuskat PS 22 K ovat tarraliitoksella, tekee niiden kiinnittämisestä hiomalaitteisiin tai pyöröhiomalaitteisiin helppoa. Synteettinen hartsi jyväpuolella puolestaan takaa korkean materiaalin poistonopeuden ja tasaisen hiontakuvion puuta ja metallia hiottaessa. Klingspor käyttää aina synteettistä hartsia pintakerroksena, joka takaa lujan sidoksen hiomajyvän ja alustan välille. Monien muiden myönteisten ominaisuuksien lisäksi sille on ominaista korkea tartuntalujuus. Tämän synteettisesti valmistetun hartsin etuna on myös sen tasainen laatu. Synteettihartsisidoksella varustetut hiomatuotteet soveltuvat siksi erinomaisesti myös teollisiin sovelluksiin, joissa tasainen laatu on tärkeää.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.