PS 22 K Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Käyttöalueet
Maalaamot
Muoviteollisuus
Puunjalostusteollisuus

Käsikäyttöisiin hiomakoneisiin, joissa on kolmionmuotoiset hiomalaikat - PS 22 K -hiomalaikka Klingsporilta

GLS 15 rei'ityksellä Hiomalaikka PS 22 K on kolmionmuotoinen ja tarra-selkäinen. Sitä käytetään pääasiassa käsikäyttöisissä hiomakoneissa, joissa on kolmionmuotoiset hiomalaikat ja vastaava tarrahiomatuki. Tätä tuotetta on saatavana useissa eri karkeuksissa. Tämä kolmiolaikka soveltuu sekä

  • puun että
  • metallin karkea- ja hienohiontaan.

Hiomajyvät: puoliavoimesti siroteltu, synteettisesti valmistettu alumiinioksidi

Klingsporin Hiomalaikassa PS 22 K Alumiinioksidi hiomajyvä takaa optimaaliset hiontatulokset. Laikassa on puoliavoin hiomajyvien sirottelu . Tämä puoliavoin sirottelu jättää laikan hiovalle pinnalle riittävästi välejä, jotta pöly ja lastut poistuvat nopeasti puuta ja metallia hiottaessa, jolloin hiomalaikan pinta ei tukkeudu käytön aikana. Alumiinioksidi on sitkeää, kovaa ja sillä on epäsäännöllinen, kiteinen rakenne. Kuten kaikki muutkin Klingsporin käyttämät hiomajyvät, se valmistetaan synteettisesti. Näin yritys voi taata tuotteidensa tasaisen laadun.

Ulkokerrokset: paperinen selkämateriaali (E-paperi) ja synteettinen hartsi pinnoite

Klingpor valmistaa kolmionmuotoisen Hiontalaikan PS 22 K selkämateriaalin E-kategorian vakaasta ja keskiraskaasta paperista. Nämä selkäpaperit on merkitty painoluokkiensa mukaan kirjaimilla A (kevyet paperit) ja G (raskaat paperit). Hiomajyvät on kiinnitetty alustaan perusliimalla. Lisäksi Hiontalevyssä PS 22 K on synteettinen hartsi jälkipinnoitteena. Se takaa käytetyn hiomajyvän lujan kiinnityksen ja siten täydellisen hiomatuloksen. Samalla synteettinen hartsisidos lisää käyttöikää, koska se tukee hiomarakeen myös sivuttaisvoimia vastaan. Kaikki Klingsporin hiomalaikat on siksi varustettu synteettisellä hartsisidoksella.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.