PS 22 K IP-pakkaus Hiomapaperi, tarra käyttökohteet Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi

PS 22 K - hiontakiekko pien-pakattu

Klingsporin valikoimaan kuuluva hiontakiekko tarjoaa parhaat ominaisuudet sellaisten materiaalien työstämiseen kuin

  • puu,
  • ruostumaton teräs,
  • metalli,
  • lakka,
  • täyteaine,
  • maali ja
  • muovi.

Tuote PS 22 K tarjotaan pien-pakattuna ja se tuottaa erinomaisia tuloksia erityisesti puun ja metallin työstössä. Etuihin kuuluu homogeeninen hiontakuvio, korkeimpien ammattimaisten vaatimusten mukaiset työt voidaan toteuttaa mukavasti. Lisäksi Klingspor tarjoaa tuotetta laajassa valikoimassa eri karkeuksia jokaiseen tehtävään sopivaksi - hienohionnasta karkeaan poistoon, lähes kaikki on mahdollista. Kiekkojen halkaisijan ja käytettävissä olevien leikkuumuotojen osalta on myös laaja valikoima. Klingspor myy PS 22 K:ta myös ilman rei'itystä

Laadukas hiomalaikka ammattikäyttöön

Klingspor luottaa korkealaatuiseen synteettiseen hartsiin sidoksessa ja yhdistää sen alumiinioksidiin hiomalaikassa PS 22 K . Hiomalaikka on saatavana myös laajassa kokovalikoimassa. Alumiinioksidilla ei ole ainoastaan erinomaiset hiontaominaisuudet: Jyvätyyppi sopii täydellisesti käytettävään sidokseen ja kuluu tasaisesti. Lisäksi se on kestävä tuote. Myös E-paperinselkä edistää tätä. Tehokasta työskentelyä ja tasaisia tuloksia edistää puoliavoin hiomajyvien sirottelu.

PS 22 K: laaja sovellusalue

PS 22 K -hiomalaikan PS 22 K käyttäjä nauttii kaikista tuotteen tuomista eduista. Hiontakiekkoa voidaan käyttää kaikissa kaupallisesti saatavilla olevissa epäkeskohiomalaitteissa, ja siinä on tarrakiinnitys**-rakenne. Tämä mahdollistaa helpon kiinnityksen työkaluun ja tekee kiekkojen vaihtamisesta erittäin helppoa. Klingsporin ostajat hyötyvät asiantuntevasta neuvonnasta, nopeista toimituksista ja laajasta varasto-ohjelmasta. Jos hiomalaikkoja ei ole saatavilla halutuissa mitoissa tai reikien muodoissa, Klingspor valmistaa mielellään konekohtaisia versioita asiakkailleen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.