PS 22 K IP-pakkaus Hiomapaperi, tarra käyttökohteet Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi

PS 22 K - Tarrahiomalaikka puuntyöstöön

Klingspor tarjoaa puuntyöstöön erinomaisia tarrahiomalaikkoja, kuten PS 22 K. Periaatteessa hiomatuotetta voidaan kuitenkin käyttää universaalisti ja se soveltuu myös moniin muihin tehtäviin. Näitä ovat mm.

  • puusta,
  • ruostumattomasta teräksestä,
  • metallista,
  • lakasta,
  • täyteaineesta,
  • maalista ja
  • muovista valmistettujen pintojen käsittely.

Hiontatuoteessa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ammattikäyttäjä arvostaa yhtä paljon kuin vaativa harrastajakäsityöläinen. Klingspor käyttää tuotteessa puoliavointa jyvien sirottelua - tämä takaa tehokkaan työskentelyn ja takaa erityisen tasaisen hiontakuvion. Tuote myydään Pienpakattuna tai Klingsporin vakiopakkauksessa

Laadukas tuote, jolla on parhaat ominaisuudet

Klingsporin kaikki hiomalaikat ovat erinomaisen laadukkaita ja ne on valmistettu yksinomaan parhaista materiaaleista. Tämä koskee myös PS 22 K hiomalaikkaa. Tässä tuotteessa Klingspor käyttää hyväksi todettua alumiinioksidi hiomajyvää, jotta käyttäjä hyötyy korkeimmasta aineenpoistosta. Vahvaa synteettistä hartsia käytetään liimaamaan hiomajyvät E-paperialustaan. Alumiinioksidi ja synteettinen hartsi yhdessä takaavat tämän tuotteen korkean kestävyyden. Tuloksena on korkea aineenpoisto riippumatta siitä, mihin materiaaliin hioma-ainetta käytetään.

Tarrahiomalaikka sopii jokaiseen tarpeeseen

Jotta Tarrahiomalaikka olisi käytännössä mahdollisimman monipuolinen, Klingspor tarjoaa tuotetta monilla eri karkeuksilla. Näin voidaan tehdä hienoa ja karkeaa työskentelyä. Laaja sovellettavuus koskee myös koneita, joissa hiomalaikkoja käytetään: Hiomalaikkoja voidaan käyttää kaikissa saatavilla olevissa kolmiohiomakoneissa. velcro-hiomalaikka on helppo kiinnittää ja vaihtaa. Pintahionta on yhtä lailla mahdollista kuin työkappaleiden työstö profiloinnilla. Näin ollen hiomalaikka soveltuu monenlaisiin tehtäviin, ja sitä voidaan käyttää niin teollisuuden alalla kuin kunnianhimoisten tee-se-itse-rakentajien projekteissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.