PS 22 K IP-pakkaus Hiomapaperi, tarra käyttökohteet Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi

PS 22 K - Hiontaliuska puulle ja metallille

PS 22 K -tuotteella ostajat saavat oikean Hiontaliuskan

  • puun,
  • ruostumattoman teräksen,
  • metallin,
  • maalin,
  • muovin,
  • täyteaineen ja
  • lakan työstämiseen

Se on yleiskäyttöinen Hiontaliuska vaativiin työtehtäviin niin ammattilaisille kuin tee-se-itse -tekijöillekin. Yksi sen vahvuuksista on homogeeninen hiontakuvio, työn ammattimaisuus näkyy koko ajan. Jotta hiontaliuskaa voidaan käyttää käytännössä monipuolisesti, Klingspor tarjoaa tuotetta laajassa valikoimassa eri karkeuksia. Näin voidaan toteuttaa hionta hienosta karkeaan pintakäsittelyyn. Tuote myydään Pien-pakattuna

Parasta laatua vaativiin tehtäviin

Hiontaliuska perustuu optimaaliseen yhdistelmään hiomajyvän tyypin ja sidoksen välillä. Klingspor käyttää jyvien tyyppinä hyväksi havaittua alumiinioksidia, joka vakuuttaa erinomaisella materiaalinpoistotehollaan. Sideaineena on korkealaatuinen synteettinen hartsi. Taustana on E-paperi, jolla on erinomaiset repäisynkesto-ominaisuudet. Yhdessä puoliavoimen hiomajyväsirottelun kanssa tuloksena on suorituskykyinen hiomatuote, joka kestää suuria kuormituksia ja jonka käyttöikä on pitkä vaativissa sovelluksissa.

PS 22 K - monipuolinen hiontaliuska

Yksi Klingsporin valikoimaan kuuluvien hiomatuotteiden eduista on niiden monipuolisuus. Tämä koskee myös tässä esiteltyä hiontaliuskaa. PS 22 K -hiomanauhaa voidaan käyttää monenlaisilla laitteilla. Se on helppo kiinnittää työkaluun, sillä hiomanauha on velcro. Pinnat työstetään tehokkaasti. SB-pakattujen versioiden lisäksi on saatavana muitakin versioita leikkuutyökaluihin. Tämä mahdollistaa tarkan mukauttamisen työkohteen erityisvaatimuksiin. Klingsporin muita etuja ovat suuret varastot, asiantunteva neuvonta ja lyhyet toimitusajat.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.