PS 22 K SB Sarja Hiomapaperi, tarra käyttökohteet Puu, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä E-paperi
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Jaloteräs
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Käyttöalueet
Maalaamot
Metallirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Hiomapaperisarja PS 22 K pienpakattuna Klingsporilta

Hiomapaperisarja PS 22 K toimitetaan käytännöllisenä pienpakkauksena. Se sisältää hiomalaikkoja 3 karkeutta ja soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin. Näitä ovat:

  • puu,
  • metalli,
  • ruostumaton teräs,
  • maali,
  • lakka,
  • muovi ja
  • tasoite.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Monikäyttöisyyden ansiosta PS 22 K Hiomapaperisarjaa voidaan käyttää monenlaisiin töihin. Olitpa sitten maalari, kirvesmies, metallityöntekijä tai asentaja - yleishiomalaikat sopivat erinomaisesti metallin, puun ja muovin käsittelyyn. Yleiset reikämuodot GLS 5, GLS 15 ja GLS 51 varmistavat, että kiekot tai liuskat toimivat yleisillä pyörö-, kolmio- tai epäkeskohiomalaitteilla

Hionta ja viimeistely kolmella karkeudella

Hiontapaperisarja sisältää kolme karkeutta, joten se on monikäyttöinen. Olipa kyse sitten tasoitteesta, muovista, lakasta, maalista, metallista tai ruostumattomasta teräksestä: mitä tahansa on hiottavana, tämä tuote tekee sen tehokkaasti. Laadukas synteettinen hartsi sitoo synteettisen alumiinioksidin puoliavoimella tiheydellä laikalle tai nauhalle. Synteettinen alumiinioksidi on vuosien tutkimus- ja kehitystyön tulos, ja se takaa parhaan mahdollisen aineen poiston jopa useiden työtuntien jälkeen.

Hiomapaperisarja ammattilaisille ja harrastajille

Ariippumatta siitä, mitä materiaalia työstetään, Hiomapaperisarja tarjoaa ratkaisun hionta tarpeisiin. Käytännöllinen setti sisältää kaksi kiekkoa jokaista karkeutta. Karkeudet ovat 40, 80 ja 120. Mitä suurempi karkeus, sitä hienompi viimeistely. Hiontapaperit soveltuvat erinomaisesti myös puulle. Hiomapaperi tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopii yhtä hyvin ammattimaisille käsityöläisille kuin harrastajillekin. Koska tuote toimitetaan Pienpakattuna, se on hyvin suojattu lialta ja vaurioilta. Klingsporin Hiomapaperisarjalla PS 22 K saavutetaan erinomainen materiaalinpoisto pitkällä käyttöiällä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.