PS 30 D Hioma-arkit paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä D-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Puunjalostusteollisuus

Monipuolinen käyttö - Hiontaliuska PS 30 D

Hiontaliuska PS 30 D vakuuttaa hyvällä hinta-laatusuhteella, ja siksi se on kysytty erityisesti suurkulutuksessa. Korkean jyvien terävyyden** omaava hiomamateriaali soveltuu

  • maalin,
  • lakan,
  • täyteaineen ja
  • puun työstöön.

Monipuolisuus on siis yksi näiden hiontanauhojen suurista vahvuuksista. Ammattikäyttäjät arvostavat tätä yhtä paljon kuin tee-se-itse-käyttäjät. Pintahionta on yhtä mahdollista kuin vahvasti profiloitujen osien käsittely. Aina kun värillisiä, maalattuja tai täytettyjä pintoja ja puuta on hiottava, Hiontaliuskat PS 30 D ovat oikea työkalu.

Hiontaliuskat PS 30 D - korkealaatuinen hioma-aine

Tämä tuote on sidottu korkealaatuiseen synteettiseen hartsiin. Tuloksena on korkea luotettavuus ja pitkä käyttöikä. Puoliavoin jyväsirottelu estää hioma-aineen tukkeutumisen liian nopeasti, erityisesti puuta työstettäessä. Jyvätyyppinä käytetään alumiinioksidia. Taustana on D-paperi, joka on osoittautunut repäisykestäväksi myös vaativissa sovelluksissa.

Valitse oikea hioma-aine jokaiseen tehtävään

Käytännössä mahdollisimman laajan käyttömahdollisuuden kannalta on ratkaisevaa valita hioma-aine, jolla on sopivat ominaisuudet. Hiontanauhaa PS 30 D on saatavana laajalla karkeusvalikoimalla - karkeasta hienoon. Näin käyttäjät ovat optimaalisesti varustautuneet kaikkiin tehtäviinsä. Valinnanvaraa on myös hiomaliuskojen koossa. Niitä on saatavana 115 mm:n levyisinä ja 280 mm:n pituisina. Nämä koot ovat ihanteellisia useimpiin päivittäisiin tehtäviin. Muita saatavilla olevia mittoja ja vähimmäistilausmääriä voi tiedustella myyntiosastolta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.