PS 33 B IP-pakkaus Hiomapaperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

Joustava ja monipuolinen - hiomapaperi PS 33 B

Klingsporin hiomapaperiPS 33 B soveltuu käsinhiontaan:

  • lakka,
  • maali,
  • täyteaine ja
  • puu.

Sen selkämys on joustava ja mukautuu täydellisesti työkappaleeseen. Joustavuuden ansiosta hiomapaperi on ihanteellinen kaarevien, profiilien ja muiden muotojen työstämiseen. Hiomapaperia on saatavana ensisijaisesti keskikarkeuksina ja hienompina karkeuksina

PS 33 B - korkealaatuinen alumiinioksidi joustavalla B-paperilla

HiomapaperiPS 33 B:ssä Klingspor käyttää B-paperista valmistettua selkää. Muihin paperiselkiin verrattuna tämä pohja on kevyt ja siksi joustava. Hiomajyvät kiinnitetään siihen pohjasidonnalla. Hiomajyvä on alumiinioksidia, joka kovuutensa ja sitkeytensä ansiosta takaa hyvän hiontatehon. Klingspor käyttää hioma-aineissaan ainoastaan synteettisesti valmistettuja hiomajyviä. Syynä tähän on se, että siten saadaan aina samat ominaisuudet. Näin yritys varmistaa hiomatuotteidensa tasaisen korkean laadun.

Pitkän käyttöiän takaamiseksi - päällyssidos on valmistettu synteettisestä hartsista

hiomapaperissa PS 33 B hiomajyvät on puoliavoimesti siroteltu. Tämä tarkoittaa, että hiomajyviä on väljästi arkin pinnalla. Tämä varmistaa, että hiontapöly poistuu tuotteen pinnalta hyvin. Siksi hyvästä hiontatehosta huolimatta tämän hiomapaperin pinta ei tukkeudu helposti puuta, lakkaa, täyteainetta ja maalia työstettäessä. Hiomajyvien kiinnittymisen takaa perussidonta-aineen lisäksi myös pintasidonta-aine. Se on kaikkien muiden Klingsporin hiomapaperin tapaan valmistettu synteettisestä hartsista, ja se toimii tukena hiomjyvään kohdistuvia sivuttaisvoimia vastaan.