PS 33 BK Hioma-arkit, tarra käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Lämpökäsitelty korundi
Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

Monipuolinen - PS 33 BK -hiomaliuska Klingsporilta

Klingspor tarjoaa Hiomaliuskat PS 33 BK avulla hioma-ainetta monille käyttöalueille. Ne ovat hiontaliuskoja ja soveltuvat työstöön:

  • lakka,
  • maali,
  • täyteaine,
  • puu.

hiontaliuskoja on saatavana keski- ja hienojakoisina, joten niitä käytetään pääasiassa hienompiin hiontatöihin. Valikoimassa on useita pituuksia ja leveyksiä imuaukoilla ja ilman. Rei'itettyjä versioita on saatavana reikämuodoissa GL 15, GL 17 ja GL 18.

PS 33 BK - Alumiinioksidi paperialustalla (B-paperi)

Klspor käyttää Hiontanauhoissa PS 33 BK paperialustaa (B-paperi), jonka grammamäärä on alhainen verrattuna muihin paperialustoihin. Alumiinioksidi hiomajyvä levitetään tälle alustalle puoliavoimella levityksellä. Kuten kaikki muutkin Klingsporin hioma-aineissaan käyttämät hiomajyvät, valmistetaan alumiinioksidi synteettisesti. Tämä tarkoittaa, että Klingsporin hiomaliuskat ovat aina ominaisuuksiltaan samanlaisia ja laadultaan tasalaatuisia. Puoliavoin hiomajyvien sirottelu varmistaa, että hiomapöly poistuu helposti pinnoilta. Tämäntyyppisessä pinnoitteessa enintään 80 prosenttia alustasta on hiomajyvän peitossa. Hiomajyvien välissä on siis välejä, jotka mahdollistavat hiontapölyn poistumisen puuta, lakkaa, täyteainetta ja maalia hiottaessa

Hyvän hiomajyvien tartunnan takaamiseksi - synteettisestä hartsista valmistettu päälisidos

Klingsporin Hiontanauhat PS 33 BK ovat tarraselkäisiä ja siksi ihanteellisia tarralla varustetuille hiomatuille ja vastaaville laitteille. Ne on helppo kiinnittää ja vaihtaa tarpeen mukaan. Synteettinen hartsipintakerros takaa hyvän hiomajyvän tarttuvuuden. Sitä kutsutaan myös pintakerrokseksi, ja sen tarkoituksena on kiinnittää hiomajyvä, tässä tapauksessa korundi, lujasti ensimmäiseen sidokseen. Myös Klingspor luottaa synteettisesti valmistettuun tuotteeseen pintasidoksessa, jolla on aina samat ominaisuudet. Jotta voidaan varmistaa, että sidoksen lujuus on sama koko hioma-aineella, synteettisen hartsin levitystä valvotaan tuotantoprosessin aikana jatkuvilla lasermittauksilla. Lisävarmuutta tuovat näytekappaleiden satunnaiset painomittaukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.