PS 33 BK Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

Hiontakiekko PS 33 BK epäkeskohiomalaitteille

Yksi Klingsporin Hiontakiekon PS 33 BK eduista on, että se on helppo kiinnittää hiomakoneeseen, koska se on tarrakiinniteinen. Hiontakiekot on erittäin helppo painaa hiontalaitteisiin, joissa on niin ikään tarrakiinnitteinen hiontapinta, ja luja ote on taattu joustavien piikkien ansiosta. Tarrakiinnityksen ansiosta hiomalaikka on aina tasainen ja suora. PS 33 BK on oikea valinta

  • maalin,
  • lakan**,
  • täyteaineen ja
  • puun hiontaan.

Hiontakiekkoja on saatavana erikokoisina ja ilman rei'ityksiä tai erikokoisilla rei'ityksillä, sillä Klingsporilta löytyy oikea malli myös kaikkiin yleisimpiin hiomalaitteisiin. Eri materiaalien käsittelyyn on saatavilla myös valikoima eri karkeuksia.

Alumiinioksidi puoliavoimena siroteltuna - hiomalaikka monipuolisiin käyttökohteisiin

Hiomajyvän materiaali on ratkaisevassa asemassa materiaalin poiston kannalta hionnan aikana. Nykyaikaiset hiomalaikat on päällystetty erityisen pitkäkestoisilla ja tehokkailla synteettisillä hiomajyvillä, joiden kovuus ja sitkeys vaihtelevat. Hiomajyvä koostuu korundista, joka on erityisen kova ja sitkeä materiaali. Korundille on ominaista sen kiteinen luonne ja epäsäännöllinen muoto, mikä mahdollistaa suuren aineenpoiston. Hiomajyvien tiheys kiekon pinnalla on puoliavoin, joten se soveltuu erinomaisesti maalin ja lakan hiontaan. Suuremman lastutilan ansiosta hiomapöly pääsee poistumaan Hiontakiekolta PS 33 BK, mikä estää tukkeutumisen. Tämä pidentää osaltaan hiomalaikan käyttöikää.

Hiontakiekko PS 33 BK paperisella alustalla (B-paperi), jossa on synteettinen hartsisidos

Hiontakiekko PS 33 BK perustuu paperiseen alustaan (B-paperi) ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi pintojen hiontaan. B-paperia voidaan helposti leikata, repäistä ja taittaa, joten tämä hiontakiekko soveltuu myös käsinhiontaan vaikeasti saavutettavissa paikoissa, kun käytettävissä ei ole erityisesti suunniteltua hiomapaperia. Synteettinen hartsisidos edistää luotettavaa kiinnittymistä ja jyvän kiinnipysymistä. Hiontakiekossa PS 33 BK jyvät on ensin kiinnitetty synteettisellä hartsilla paperialustaan ja sen jälkeen peitetty synteettisellä pinta-hartsisidoksella. Näin varmistetaan, että jyvät kiinnittyvät turvallisesti ja lujasti. Rakeiden pinnalla oleva synteettinen hartsi hankautuu pois ensimmäisen hionnan aikana.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.