PS 33 C IP-pakkaus Hiomapaperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

Klingspor PS 33 C - vankka hioma-arkki pitkällä käyttöiällä

Hioma-arkkien vaatimukset ovat aina samat: pitkä käyttöikä ja vankka viimeistely sekä repeämätön selkämateriaali. Klingsporin hioma-arkki PS 33 C täyttää nämä vaatimukset erinomaisesti. Olipa kyseessä sitten käsinhionta tai käsinohjatut koneet, Hionta-arkki PS 33 C on ihanteellinen sileiden pintojen käsittelyyn. Sillä on seuraavat ominaisuudet:

  • Synteettinen hartsisidos,
  • Alumiinioksidi,
  • Puoliavoin sirottelu,
  • C-paperitausta

Hioma-arkki PS 33 C kaikille materiaaleille

Hionta-arkilla PS 33 C voidaan hioa lähes kaikkia materiaaleja, kuten maalia, lakkaa, täyteainetta, puuta tai jopa muovia. C-paperin taustalevy on kestävää ja takaa siten pitkän käyttöiän myös käytössä. Alumiinioksidi on yleishionta-aine keskikoville tai koville materiaaleille, joilla on keskikova sitkeys. Puoliavoimessa sirottelussa estetään pölyn ja lastujen aiheuttama tukkeutuminen. Tämä seikka vaikuttaa myös hioma-arkin pitkään käyttöikään.

Suuri aineenpoisto

Hioma-arkkia PS 33 C on saatavana erittäin karkeasta keskikarkeaan. Aggressiivinen hionta, jossa irrotetaan runsaasti ainetta, on siis mahdollista. Alumiinioksidi käyttäytyy erittäin suotuisasti ja antaa pitkän käyttöiän.

Hioma-arkin PS 33 C - ihanteellinen koostumus kaikille suositelluille materiaaleille

Hiomajyvien sidonta synteettiseen hartsiin on sovitettu täydellisesti käsiteltävien materiaalien hiontaan. Synteettinen hartsisidoksen vahvuus takaa pitkäaikaisen, hyvän hiontavaikutuksen Hioma-arkki PS 33 C on saatavana vakiokokoisena 230 x 280 mm. Muita kokoja tai spesifikaatioita on saatavana pyynnöstä vähimmäistilausmäärien puitteissa.