PS 33 CK Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

Hiontaliuska PS 33 CK - monipuolinen hiontaliuska Klingsporilta

Erityisesti epäkesko- hiomakoneella käytettäväksi tarkoitettu Hiontakiekko PS 33 CK Klingsporilta on varustettu Tarra:lla. Takapuolella olevan tarrapinnoitteen ansiosta kiekko voidaan helposti kiinnittää koneen hiomapintaan painamalla se kiinni. Täyspintaisen kiinnityksen ansiosta hiomaliuska asettuu tasaisesti ja tukevasti. Ominaisuuksiensa ansiosta tämä hiomaliuska on oikea valinta - maalin, - lakan, - puun ja - täyteaineen hiontatöihin. Klingspor tarjoaa hiomaliuskoja eri halkaisijoilla ja erilaisilla rei'ityksillä, jotta ne sopivat kaikkiin yleisimpiin hiomakoneisiin. Myös ilman reikiä olevat hiomaliuskat soveltuvat yleisesti. Rei'ittämätöntä hiomalevyä käytettäessä hiomapölyä ei voida poistaa.

Klingsporin hiomalevy, jossa on korkea aineenpoistoaste

Klingsporin hiomaliuskat PS 33 CK on varustettu puoliavoimella alumiinioksidilla. Synteettiselle korundille on ominaista kovuus ja sitkeys. Tämä takaa, että hiontaliuskalla on korkea aineenpoisto ja pitkä käyttöikä. Alumiinioksidijyvät ovat muodoltaan epäsäännöllisiä kiilamaisista lohkomaisella rakenteella. Kiteisten ominaisuuksiensa ansiosta hiomajyvät tuottavat tehokkaita tuloksia. Puun, maalien ja lakan pintakäsittelyyn soveltuu erinomaisesti puoliavoin hiomajyväsirottelu. Tässä sirottelutyypissä jossa välit ovat riittävän suuret, jotta hiomajäämät ja pöly pääsevät poistumaan. Näin ollen päly jäännökset eivät laskeudu rakeiden väliin, ja tukevat siten pitkää käyttöikää.

Synteettinen hartsisidos paperialustalla (C-paperi) monipuolisiin käyttökohteisiin

Klingspor käyttää Hiontakiekon PS 33 CK pohjana paperi-alustaa (C-paperi). Kyseessä on keskipainoinen paperi, jota voidaan helposti leikata, repiä ja taittaa. Paikoissa, joihin on vaikea päästä epäkeskohiomakoneella, hiomaliuskaa voidaan näin ollen taivuttaa tai repiä myös käsin hiontaa varten. Alumiinioksidijyvät on kiinnitetty taustapaperiin synteettisellä hartsilla ja päällystetty synteettisellä hartsipinnoitteella. Tämä pintakerros antaa hiomapaperille sen värin ja toimii lisätukena hiomisen aikana jyviin kohdistuvia sivuttaisvoimia vastaan. Rakeiden päällä oleva synteettinen hartsikerros irtoaa automaattisesti hiomisen alkaessa, eikä se siten vaikuta hiomatehoon.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.