PS 33 CK Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

Klingsporin hiomalaikka, kolmion muotoinen PS 33 CK on monipuolinen

Kolmion muotoisella hiomalaikalla voidaan käsitellä hyvin myös kulmat ja reunat. kolmionmuotoinen hiontalaikka PS 33 CK** soveltuu seuraavien materiaalien työstämiseen:

  • maali,
  • lakka,
  • täyteaine ja
  • puu.

Tämän ansiosta tämä hiontalaikka sopii erinomaisesti tee-se-itse-rakentajille. Yhtä arkkia voidaan käyttää lähes kaikkiin materiaaleihin. Tämä säästää paitsi kustannuksia myös vaihtamiseen liittyvää työtä. Tätä arkin vaihtoa helpottaa se, että hiomalaikka on tarrakiinniteinen.

Nopea työskentely kolmionmuotoisella hiomalaikalla PS 33 CK

Hiomatuote koostuu paperiselästä (C-paperi), joka on päällystetty alumiinioksidilla puoliavoimella sirotuksella. Jyvät on sidottu synteettisellä hartsilla paperialustaan (C-paperi). C-paperi tekee hiomatuotteesta riittävän vakaan ja tarjoaa samalla riittävän mukautuvuuden hiottavaan pintaan. Puoliavoin päällyste tarkoittaa, että 70-80 % paperitaustasta on hiomarakeen peitossa. Näin yksittäisten hiomajyvien väliin jää riittävästi välejä, jotta hiomapöly ei tartu kiinni. Näin voidaan poistaa suurempi määrä materiaalia

Alumiinioksidi on tehokas ja kestävä

Kiteisestä alumiinioksidista synteettisesti valmistettu hiomajyvä on kova ja sitkeä. Jyvä on epäsäännöllisen kiilamainen ja kuluu makrohiomalla. Kolmikulmaista hiomalaikkaa PS 33 CK tarjotaan eri karkeuksissa. Nämä karkeudet on merkitty numerolla. Mitä suurempi numero, sitä hienompi karkeus. Suurempi hiomarakeiden määrä johtaa hienompaan hiontaan, koska voima jakautuu useammalle hiomarakeen kärjelle. Tämä tarkoittaa sitä, että voima yksittäistä kärkeä kohti on pienempi, tunkeutumissyvyys hiottavaan materiaaliin on pienempi ja hionta on hienompaa. Kolmikulmaista hiomalaikkaa PS 33 CK tarjotaan erittäin karkeista hienoihin hiomarakeisiin.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.