PS 33 CK Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

Täydellinen hiontatulos Klingsporin PS 33 CK -hiontakolmiolla

Klingsporin kolmionmuotoinen PS 33 CK on laadukas hiontakolmio eri käyttökohteisiin. Näitä ovat mm.

  • maalin,
  • lakan,
  • täyteaineen ja
  • puun työstö.

Luotettavuus korkean aineenpoiston ansiosta

Synteettisesti valmistetusta alumiinioksidista valmistettu korkealaatuinen Klingsporin hiomajyvä takaa korkean poistonopeuden ilman laadun menetystä. Jyvä on kiinnitetty synteettisellä hartsilla C-paperista valmistettuun paperialustaan. Sen kolmiomainen muoto mahdollistaa hionnan ja kiillotuksen erityisesti pienissä kulmissa ja vaikeasti saavutettavissa olevissa kohdissa työstettävää materiaalia.

Yleiskäyttö

Hiontalevy PS 33 CK soveltuu kaikkiin kaupallisesti saatavilla oleviin kulma- ja monitoimihiomalaikkoihin. GLS 24 -reikämuodon ansiosta kolmionmuotoiset liuskat on helppo asentaa. Koska paperi on tarrakiinnityksellä, se on helppo vaihtaa. Tarrapinnoite takaa maksimaalisen joustavuuden. Ammattilaiset vannovat Klingsporin kolmionmuotoisen *Hiontalevyn PS 33 CK nimeen yhtä lailla kuin tee-se-itse- ja harrastekäsityöläiset.

Erilaisten materiaalien hiontatöihin

Olitpa sitten autokorjaamossa, metallipajassa tai puunjalostuksessa - Hiontakolmio PS 33 CK soveltuu kaikenlaisiin hiontatöihin: Lakka tai maali poistetaan yhtä perusteellisesti kuin jo maalattujen pintojen korjaaminen Hiontakolmio PS 33 CK:lla takaa optimaalisen lopputuloksen. Myös täyteaine voidaan tasoittaa tai poistaa. Kolmionmuotoiset hiontaliuskat soveltuvat erityisesti autojen korjaustöihin. Täyteaine- ja metallipintojen työstämisen lisäksi voidaan tietenkin hioa myös karheita puupintoja. Hioma-aineita on saatavana sekä karkeina että hienoina versioina, joiden hienojakoisuus on laaja. Riippumatta siitä, mitä materiaalia halutaan työstää, täydellinen tulos on taattu Hiontakolmiolla PS 33 CK

Klingspor-laatua ammattilaisille ja harrastajille

Klingsporin hiontakolmiot vakuuttavat niin ammattilaiset kuin harrastajat. Hiontakolmiota PS 33 CK käytetään niin teollisuudessa kuin harrastajien keskuudessa.