PS 61 FK CEVOLUTION Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Keraaminen
Hajontatyyppi tiheä
Selkä F-paperi
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Puu
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Laite- ja säiliörakentaminen
Teräsrakentaminen

Hiontakiekko PS 61 FK - Helppokäyttöinen tarrakiinnityksen ansiosta

Klingsporin hiontakiekko PS 61 FK on helppokäyttöinen. Halkaisijoiltaan 125 mm ja 150 mm saatavilla oleva pyöreä hiomalaikka on tarrakiekko. Se voidaan helposti kiinnittää vastaavalla pintarakenteella varustettuihin hiomatukiin painamalla se kiinni ja siten se asettuu tukevasti ja tasaisesti työkalun hiomapinnalle. Klingsporin tarrahiomalaikat soveltuvat käytettäväksi

  • käsikäyttöisissä epäkeskohiomakoneissa,
  • lattia- ja pintahiomakoneissa sekä
  • kulmahiomakoneissa.

Yksi hiomalaikkojen erityispiirteistä on niiden jatkuvasti aggressiivinen hiontakäyttäytyminen, minkä ansiosta ne soveltuvat erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pintojen työstöön. Periaatteessa teräksen ja ruostumattoman teräksen hiontatöihin valmistettu hiomalaikka tuottaa kuitenkin erittäin hyviä tuloksia myös parkettilattioiden korjaushionnassa.

Keraaminen korundi - itsestään teroittuva hiomajyvä ja aggressiivinen hiontakäyttäytyminen

Klingsporin hiomalaikka PS 61 FK on päällystetty keraamisella korundirakeella. Materiaali on poikkeuksellisen stabiili ja paineen kestävä. Siinä on mikrokiteistä kulumista ja se takaa aggressiivisen hiontatehon ja pitkän käyttöiän. Keraaminen korundi syntyy erityisessä sulatusprosessissa korkeissa lämpötiloissa. Kuluessaan rakeet murtuvat erityisen kovuutensa ansiosta, jolloin ne muodostavat yhä uudelleen uusia teräviä reunoja. Materiaali on siksi ihanteellinen sitkeiden ja kovien materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen, työstöön. Tiheän jyväsirottelun ansiosta Hiontakiekko PS 61 FK takaa myös korkean materiaalinpoiston.

Hiontakiekko PS 61 FK synteettisellä hartsisidoksella

Klingsporin hiontakiekkojen perustana on F-paperi, raskas paperi, joka on erittäin stabiili selkämateriaali. Paperisen selkämateriaalin etuna on, että se voidaan helposti leikata oikeaan kokoon ja siten sovittaa yksilöllisesti hiomalaitteen kokoon. Tarvittaessa hiomapaperi on myös mahdollista silputa ja käyttää sitä käsin hiontaan vaikeasti saavutettavissa paikoissa. Keraaminen korundi on kiinnitetty ja päällystetty PS 61 FK -hiomapaperiin synteettisellä hartsisidoksella. Synteettisen hartsin korkean tartuntavoiman ansiosta jyvät ovat tiukasti ja varmasti kiinni ja edistävät siten hiomamateriaalin kestävyyttä ja pitkää käyttöikää.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.