PS 73 CWK Hiomapyöröt, tarra käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Käyttöalueet
Ajoneuvojen kunnossapito
Autoteollisuus
Huonekaluteollisuus
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus
Vene- ja laivarakentaminen

Täyteaineen, lakan ja maalin luotettava käsittely - hiomalaikka PS 73 CWK

Klingsporin Hiomalaikka PS 73 CWK vakuuttaa suurella poistonopeudellaan ja tyydyttää vaativimmankin käyttäjän. Hiomalaikka on suunniteltu erityisesti

  • maalin,
  • lakan** ja
  • täyteaineen työstöön. Tukkeutumattomuus ja Tarra-materiaali ovat tämän hiomalaikan suuria vahvuuksia. Sitä voidaan käyttää sekä yksityisellä että ammattikäytössä. Niille, jotka arvostavat luotettavaa ja kestävää hiomalaikkaa, PS 73 CWK on paras valinta.

Parempia tuloksia laadukkailla hiomalaikoilla: hiomalaikka PS 73 CWK

Hiomalaikka PS 73 CWK:lle on ominaista ylimääräinen tehoainepinnoite. Tämä pidentää käyttöikää merkittävästi. Käytännössä pidempi käyttöikä tarkoittaa, että kuluneita hiomatuotteita on vaihdettava harvemmin. Tämä on ratkaiseva etu erityisesti vaativissa hiontatöissä kaupallisissa sovelluksissa.

Löydät oikean hioma-aineen jokaiseen tehtävään

Hiontalaikkaa PS 73 CWK on saatavana reikämuotoisina GLS 1, GLS 3 ja GLS 47 sekä ilman reikää. Erilaisten reikämuotojen ansiosta hioma-ainetta voidaan käyttää käytännössä kaikissa kaupallisesti saatavilla olevissa koneissa. Halkaisija on 150 mm. Hiontakiekkoa PS 73 CWK on saatavana karkeasta hienojakoiseen, joten poistoaste voidaan valita jokaiseen tehtävään sopivaksi. Korundin käyttö rakeiden lajina vaikuttaa myös korkeaan irtoamisnopeuteen. Sidoksessa käytetään korkealaatuista synteettistä hartsia, ja jyväsirottelu on puoliavoin. Taustana käytetään paperia (C-paperi).

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.