PS 8 C Hioma-arkit paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Lasi
Kivi
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Ajoneuvojen kunnossapito
Maalaamot
Muoviteollisuus

Optimaalinen koville materiaaleille - hionta-arkki PS 8 C

Klingsporin Hionta-arkkia PS 8 C voidaan käyttää myös kovimmille materiaalipinnoille. Tällä laadukkaalla ja erittäin joustavalla hioma-arkilla ammattilaiset työstävät

  • maalia,
  • lakkaa,
  • kittiä ja
  • muovia. Hionta-arkki PS 8 C on suunniteltu erityisesti koville ja sitkeille materiaalipinnoille. Sitä voidaan käyttää sekä käsin hionnassa että käsikäyttöisessä koneessa. Sekä ammattikäyttäja että harrastaja hyötyvät tämän arkin korkeasta laadusta ja suorituskyvystä.

Hionta-arkki PS 8 C - erittäin joustava ja monipuolinen

Tässä arkissa käytetään selkämateriaalina erittäin joustavaa latexpaperia, mikä osaltaan vaikuttaa selän erinomaiseen mukautuvuuteen. Tämä C-paperi helpottaa hiomapaperin käsittelyä huomattavasti. Jopa monimutkaiset osat, joissa on pyöristettyjä pintoja, voidaan käsitellä pienellä vaivalla. Sideaineena käytetään korkealaatuista synteettistä hartsia, ja hiomajyvä on piikarbidia (SiC). Tämän tiheästi sirotellun hioma-arkin vahvuuksiin kuuluu pitkä kestävyys myös vaativassa käytössä ja kovassa rasituksessa.

Laadukas hioma-arkki sopii jokaiseen tehtävään

Klingspor-merkkituotteiden tapaan Hioma-arkki PS 8 C on saatavana myös eri karkeuksissa jokaiseen käyttökohteeseen sopivaksi. Tätä tuotetta on saatavana karkeusasteilla 60-150. Arkin leveys on 230 mm ja pituus 280 mm. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää useimmissa kaupallisesti saatavilla olevissa hiomalaitteissa ja -koneissa. Sitä voidaan käyttää sekä märkä- että kuivahiontaan. Klingsporin valikoiman etuihin kuuluvat erilaiset pölynpoistoreikämuodot. Valittavana on monia reikämuotoja, ja pyynnöstä voidaan toteuttaa myös yksilöllisiä ratkaisuja.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita